Vill resa!






Åhhh jag vill ut och resa NUUU!!! älskar verkligen att vara utomlands :) Allt med det bara. Jag älskar nya saker, nya människor, prova allt sjukt som man aldrig sett förut. Hahaha. Vill sola mer också. Får panik över att min solbränna kommer att gå bort :/ men får bättra på den som fasen i Italien.

Italien 2007, Illa Illa två röda svennar :D Men det röda blev brunt sen, blev PEPPARKAKA





Snälla Gud låt mig vinna på en lott så ja kan resa värsta resan :D

<3 // Rosanna

Måndag!

Hola,

Kom precis hem från Simone, sov där två nätter istället för en. Igår så var vi i Kungsan och tittade på Tyskland  - Spanien. Vi höll på Tyskland eftersom att Spanien slog ut Italien ur EM ( och jag hejjar på Italien ). Men Spanien var mycket bättre än tyskland kan jag erkänna. Men skit samma jag bryr mig inte om deras skit lag haha :P. Jag och Simone hade dom jobbigaste, äckligaste idioterna framför oss hela matchen. Var inte så kul för dom störde heeeeela tiden. Efter förlusten så gick jag och Simone hem till henne och tittade på en massa filmer. Sen imorse så vaknade vi och tittade på dom en gång till haha. Just det, igår innan matchen så vaknade vi sent :O halv 3. Fick panik över att vi hade sovit bort dagen. Men vi var trötta från dagen innan. I allafall så ringde Ellinor som hade kommit hem från sin resa så jag och Simone mötte upp Elina och Ellinor och åt "frukost" ( om man nu kan kalla det för det när klockan är typ halv fyra ). Och sen hängde dom med till Kungsan men dom tittade aldrig på matchen. Blev överlyckig när jag hörde att dom spelade MIN MALTA LÅT! Feel The Rush! Den ger GAAAALNA minnen ;). Jag och Simone pratade en hel den om Italien och vi längtar som dårar. Inte så lång tid kvar nu. Kommer att bli as kul verkligen. Men har lust att åka utomland en gång till efter det. Att åka till Simones mormor i Spanien vore nice :) Kanske ska spara ihop lite pengar till det ;) aja tänkte fixa mig nu har precis käkat.




Puss puss // Rosie

chilldag

Hejhej !

somnade galet tidigt igår och vakna redan vid 11 imorse, men det va iaf skönt att sova ut.
käkade frukost och satt vid datan en stund, sen gick jag ut och la mig i våran hammock och det slutade med att jag somnade där.

annars så har jag bara chillat galet mycket idag, inte gjort ett piss.
suttit ute och pratat med pappa och suttit vid datan typ.
nej dags att fixa mina kläder , allt ligger på golvet förtillfället :/

funderar på att åka och sola senare ikväll, vore nice.
men får se hure bli. puss på er!
/nickyyy

Fixar mig

God morgon? ja faktiskt så vaknade jag ganska så nyss. Just nu har jag precis tagit ett långbad och rakat benen :) Jätte jobbigt för man måste smörja in sig så mycket nu så att man inte ska flagna. Jag vill ju ha kvar min maltabränna tills Italien i allafall :O och bygga på den :). Jag ska till Teckniska runt kl18 och möta Simone, dra hem till henne och chilla och umgås. Lär säkert bli en hel del snack om våran resa om 18 dagar. Riccione here we come! Vi kommer att göra era gator osäkra haha.  För övrigt så sitter jag och lyssnar på Let me think about it. ÄLSKAR den låten. Dansade som en dåre till den i Malta. Den är så skön. Så lägger in den till er också ;)



Jag har sett att vi har blivit riktigt dåliga på att uppdatera bloggen. Hahahaha va sämst vi är, eftersom att vi är 6 st tjejer som har bloggen tillsammans så borde det inte vara så svårt. Men tydligen haha. 
Vi får försöka skriva mer. Men nu under sommarlovet har man så mycket att göra. 
JUST DET!  Jag kom in på mitt första val igår :) Jensen Södra. Julia gjorde också det. Nån annan som ska/redan går där? + att min gymnasie skit sida har fuckat! kan inte bekräfta ansökan :S bara tacka nej. Men den sidan knasade för mina kompisar också sist. Jobbigt Jobbigt Jobbigt, måste försöka ringa nån men vet inte vem ja ska ringa eller vart ag ska få nummer ifrån. Men det får väll lösa sig. Pallar inte bry mig just nu.

Tänkte dra på mig lite smink och kläder nu. Sååå Hej då // Rosie



Gina Tricot


Tänk va lite smink och trix med bilderna kan göra.


KAN INTE SOVA!

Hej alla, ligger här i sängen med datorn över mig. Kan inte sova! Är van att vara uppe länge eftersom att vi brukade vara ute och festa till sent på nätterna i Malta. + att det är jätte varmt i mitt rum :S Ligger och svettas under täcket. Men kan inte heller sova utan något täcke. Jag saknar Kitten. Katten som min bror har. Varje dag på Malta så låg jag och kelade med honom/henne ( vi trodde att de va en kille hela tiden men det var visst en tjej). Hon va så söt :) Låg och spann och gosade med kudden :) Naaaaaw sötnosen, önskar att jag hade kunnat sno med den hem. Men det hade nog inte gått så bra med min hund Jhonny som hatar katter :D well well, gör inte så mkt annat, är inne på msn, facebook och läser massa onödiga bloggar.aja ville bara lätta på hjärtat lite ;) slänger in några bilder på lilla Kitten också.

God Natt alla, även om jag inte kommer kunna sova än. <3 // Rosie











<3

båttur till nackastrand


Åkte in till stan vid tre och träffade en kompis från skåne, gick runt och kolla lite kläder och käkade glass.
Sen skulle vi ta båten vid fyra till nacka strand , men missade den så fick vänta tills nästa gick.
och i nackastrand träffade vi hennes pappa och så skjusade dom hem mig och nu sitter jag här.
mysig båttur var det iaf, perfekt väder ute idag ju ! hann inte träffas så länge men det va kul ändå :)

nu äre dags för middag har endast käkat glass idag !
Puss på er/ Nicky

Jahapp




   


Första natten hemma själv på 11 dagar. Känns tråkigt faktiskt. :/ Man är så van vid att vara i Malta. Allt, typ till och med Tv kanalerna. Satte precis på tv:n och insåg att programen jag följde inte finns här :S tråkigt, det var kul att kunna titta på nya grejer där nere. Aja men det var kul att komma hem och träffa tjejerna och resten av familjen. Men om de gick hade jag åkt till baka nu på en gång. Saknar Sissi och Emilio. I September funderar dom på att flytta till London. Så nästa gång vi ses lär ju bli vid Big Ben :P Eftersom att Emilio flyttat runt lite så kommer det där att bli hans tredje land på ett år. Först Irland, där var jag också och hälsade på, nu Malta och sen London. Har aldrig varit i London men det är fint där va jag har hört och sett. Men ett HELT annat land om man gämnför med Malta :P Men Malta är ett sommarland så kanske inte så kul att bo där året om.

Så Emilio och Sisela vi ses i London i Jul ;) Kommer att sakna er som fan. För er som inte vet så är Emilio min storebror och Sisela är hans fästmö.

 
London

Hur som helst så lämnar jag Sverige igen den 17/7! Då bär det av till ITALIA! Italien för faaaaan! Kommer att bli as nice. Hade galet kul där förra året så utan tvekan kommer detta året att  vara gaaaaalet kul.



Ska åka dit med älskade Simone!
Simone som jag även ska träffa på Lördag. Saknar henne som SATAN!



Bild från Italien 07, då var Simone blond :P Känner knappt igen henne asså.


Okey tillbaka till nutid. Ikväll ville tjejerna dra ut till nåns landställe. Men vet inte hur det blir med det. Det vore mys, men är fortfarande galet trött och vet inte om det går. Men vi får se lite senare ;)

 peace and love // Rosie :D


FAVORIT BILD :D

Älskar bilden :P En as full Sissi som fick bäras hem :D




Saaaaaaaaaaaknar dig redan!<3
//Rosie

I´m Back!

Okey det här känns bara sjukt, kom precis hem från 10 dagar i underbara Malta. Vet inte ens vart jag ska börja har inte skrivit på länge :P Det är mkt att berätta och visa så jag får nog skriva flera minder inlägg. Sitter just nu i sängen med datorn i knät. Laddar över alla bilder och har satt på mig mjukisbyxor. När vi åkte från Malta i morse så var det mer än 40 grader där, så när man landade i Sverige i korta korta shorts och ett linne så var det galet kallt. Nyss så kom Jennifer, LIsa och Nichole hit. Dom hade varit världens gulligaste och bakat en tårta till mig :D som det stod välkommen hem på. Vi käkade tårta pratade om resan, deras midsommar och en massa annat. Sen gick vi ner och mötte Felicia. Det var kul att träffa henne :D Har inte träffat henne heller på ett tag. Mina älskade flicks jag har saknat er. Men saknar redan Malta :/ saknar Emilio och SIsela. Hatar att inte längre träffa dom varje dag. Malta var as nice. Sol VARJE DAG!!! Inte ett moln på himlen. Jag hade roligt :) Galna ute kvällar med Sissi som gick lös på hennes Cisk öl hahaha. Söndagen var nog den roligaste dagen. Sissi pizzaslajjsade mig i ansiktet ( hon trillade och tryckte en pizza i mitt ansikte) varm tomatsås, sliten och ruffsigt hår. Not so good. Vi gick ut nästan varje kväll :) Dansade som dårar, dansade på barer och alla bord, och i dj bås :P Saknar det, va fasen ska man göra här hemma? Här kan man inte gå ut och inte heller betälla in precis vad man vill. Jag skriver mera sen tänkte mest lägga upp lite bilder nu :)

Och denna låten! Som vi lyssnade på HELA tiden. den spelades i alla barer hela tiden :)




Och den här låten också :) men det var remix där. hittade inte den på YouTube


    
    
       



Klicka på bilderna för att få dom större! Obs lägger upp flera sen ;)<3


//Rosie

Midsommar ( Penny <3 Nicky )

     
    
    
  

midsommar med penny

Hej på er !
här  har ingen skrivit på länge, elr jo fillan skrev ju igår :)
men dt blir så när alla är borta och nu är det ju sommarlov med så man vill ju inte bara sitta inne !

men midsommar firade jag med penny, vi hade sjukt kul !
va på bullandö tors-sön ! va uppe hela nätterna , bada ,grilla o massa.
mys mys !
och igår träffade jag fillan en stund, handla godis o kolla på film ! :) saknat er så mkt tjejer!


och nu tycker jag rosanna julia och emelie kan komma hem också, så jag får träffa er. va tre veckor sen jag träffa er sist typ, fyyyyyyyyyyyy vad jag saknar er brudar.<3333

bild från i söndags, penny o jag !

Hemma igen.



Heeeej.

Hemma igen efter en härlig vecka på sunny beach.
Tråkigt nog hade vi bara 2 soldagar resten var regn tråkigt nog.

Jaja nu är jag iallafall hemma och spenderat midsommar hemma.

Tänkte bara säga hej o så igen nu när jag har tillgång till våran blogg igen.

Berättar om midsommar imoorgn och bilder kommer.

Ikväll spendrade jag äntligen lite tid med älskade Nichole som jag saknat masssor och nu saknar jag alla mina tjejer huuuur mycket som helst. LOOOOOVE YOOOOOU

/ Fellan

Nicky häääär

Hej allihopa !

Idag har jag färgat håret igen , men det blev icke så bra! blev lite ljusare men inte blont , vilket jag vill att det ska bli.
aja nog om mitt hår. dom senaste dagarna har jag umgåts med johanna, vi har vart på stan o sen träffat några av hennes kompisar.  är fortfarande kvar här i eskilstuna ,men kommer hem igen till älvsjö på torsdag !
och midsommar ska jag fira med jennifer i år :D det kommer bli superkul !  Pusspuss / nicky

Jag saknar er jätte mycket tjejer, vi får ta och träffas sen när alla kommit hem igen , posh<3



Nemen tjaa det var länge sen!

Hej alla glada :D
Det var ett tag sen jag skrev nåt.. Ledsen för det, jag har bara haft mycket att göra.. :P
Nu är det sommarlov och det är så himmla sköönt!! fast jag inviger första veckan med att bli sjuk på en gång.. usch usch.. men jag börjar må riktigt mycke bättre nu :) 

Om jag ska sammanfatta veckan som har varit så ser det ut så här :

Måndag : Då var det BAL och det var jätte trevligt :) och alla som var med var verkligen jätte fina! Det var kul att känna sig som en Prinsessa för en kväll.

Tisdag : Skolavslutning. jag , Julia och rosanna åkte hem till Felicia på champagnefrukost  + att hennes syrra hade gjort en jätte fin pankakstårta till oss. så det var jätte mysigt :D sen åkte vi till skolan.. och då började gråtkalaset... usch va hämskt det var.. Att bara veta att vi inte kommer gå i samma klass efter sommarlovet får mig att bara börja gråta.. :´(
aja men sen på kvällen hade vi jätte trevligt iallafall och kom hem klockan halv fyra så det var lite segt dagen efter :P

Onsdag : Det var en jätte seg morgon. Elina och Ellinor hade sovit hos mig men dom kunde inte stanna så länge för att jag var tvungen att rusa iväg till min faster i kungsängen ( skulle hjälpa henne i stallet ). sen på kvällen hade jag och faster myskväll framför tv:n med glass och godis. mysigt mysigt :)                                      

 torsdag :  vaknade tidigt på morgonen för att jag och min faster skulle iväg på en hästtävling i borås över en hel helg.. usch va jobbigt det var att sitta i en himmla hästlastbil i tre timmar.. :P menmen
 
Fredag : Blev jätte sjuk under första natten i borås så jag var tvungen att ta tåget hem till stockholm igen.. tråkigt tråkigt men sånt händer..

Lördag : Ligga-hemma-och-vara-sjuk-dag :P

Söndag : Idag så börjar jag känna mig mycke bättre och varit riktigt rastlös för jag har velat träffa mina älsklingar men ingen är ju hemma + att jag fick ändå inte gå ut för mamma :P Det är så himmla synd om mig...:P
Och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film med mamma..

puss och kram // eran PENNY <3

P.S kommer alltid att älska er tjejer :) <3


 


<3

hejsan läsare. Sitter på 7-11 . Ska snart åka till farmor och fira henne och min kusin som fyller år på samma dag . 15 juni - Grattis farmor , kusin och julia .
På söndag drar jag till halland och rider med martina i två veckor. Det ska bli sjukt skönt att bara tänka på sig själv i två veckor . Behöver verkligen det .
Inga sms 4 på natten , ingen fester, inge smink , nada bråk, inge jobb bara jag och martina och våra sinnessjuka ideer. Längtar sjukt mycket .
När jag kommer hem bär det av till italien.
Det innebär allt jag kommer vara utan i halland bortsätt från jobb och bråk. Missar precis julia och rosanna. Typiskt-
Nej nu måste jag skynda mig-  Puss Emelie

myskväll

Hejhej !

idag har jag varit i stan en sväng köpte hårfärg, handlat lite mat och kollat på sverige / spanien matchen !
ikväll blir det bara mys ! film & godis med mamsen :)

Inatt åker julia & rosie tilll malta ju !  avundsjuk ? JA! :)
men hoppas ni har det kul där borta brudar :)
kommer sakna er ! och Grattis i förskott bullan <3

skriver mera imorgon !
Pusspuss /nicky

PCD


ÄLSKLING FYLLER ÅR SNART:D

När klockan gått över 12 ikväll så fyller Julia år :D men vet inte om hon är vaken då så tänkte Gratta henne nu :D






Grattis Älskling :D Julia du och jag, från vaggan till graven ;)



Raoul min darling <3

//Pablo


Hola

Hola :D ligger i sängen med Julia. Julia ligger och halvsover medans jag sitter och skrattar sönder för att jag är övertrött och har resfeber :D  SHIIIIT SNART ÅKER VI :D. Jag och Julia åkte med mamma till konsum. Sen tänkte vi ta en chill promenad hem för att fördriva tiden. Det är skit jobbigt att bara sitta och vänta. Men så i allafall så började det självklart att AS REGNA! det vara vräkte ner. Kom hem och såg ut som två blöta katter :D Hoppas att vi inte blir förkylda av de här i allafall :S Sitter just nu inne på msn och pratar med Pablo från Italien XD hahaha. Lyssnar på Im Yours och låten nedanför. Vet inte om vi kommer kunna blogga ifrån Malta. Men det vore lite kul om vi hittade en dator där så vi kan skriva vad som händer om dagarna :D Annars så lär det bli ett SJUUUUUUKT långs inlägg när vi kommer hem :D ska också ladda upp en MASSA bilder som vi ska ta :D minnen för livet :) När klockan är över 00,00 så fyller Julia år :D
Min lilla tös som jag växt upp med :D Jag är född innan Julia ( Jag fyller år 30/3 ), så vi har verkligen känns varandra hela livet :D Aja nu sover Julia typ :P ska faktiskt lägga in en bild som jag har garvat as mkt åt nu hahaha XD






Hahaha den klockrena bilden ;)

// Rosie
P.s Börjar bli lite FÖR övertrött, garvar åt ALLT typ :P D.s


Tur att man är självkär

Hej allihoppa , Emelie här ;)
sjukt irriterad på att vissa ...det vill säga två personer har sina telefoner avslagna när jag behöver dom... *suck*
Planerna ändrades så jag sitter nu hemma hos Madeleine med hennes pojkvän Andrers. Vi har haft en lång diskution om bröst, sex, blommor , fotboll och knark . Innan det hade jag och M lite mys haha det vill säga vi tände 56 ljus gjorde jordgubbar och choklad :) mums . Men nu verkar turteduvorna vilja ha lite kvalitetstid så här sitter jag ENSAM . Buhu cry me a river.
Pratar för tillfället med Rosie på msn . Alla i posh verkar lämna mig. Felicia är och gör sunny beach oroligt , Nichole är hos sin mamma, Jennifer på hästtävling och Rosie och Julia drar till malta imorgon. Vad ska jag göra då?
Har i och försig planer eftersom jag är ensam söndag till onsdag eftersom pappa drar till Franska Riveran.
Alla lämnar mig haha.
Men jag har iallafall Ida och Madeleine som kommer  bo hos mig dom dagarna . Tur.
Nej läsare nu ska jag ringa och telefonterra folk eftersom jag inte har något bättre för mig - Ciao

// Emelie

Fredag!

  


Hej hej!

Idag är det FREDAG! ;) Imorgon natt säger jag bara. Tog en paus från allt packande. Det är verkligen jätte svårt att packa, veta vad man ska ha med sig och se till att inte glömma något. Mina två rädslor är att flyga. Jag är jätte flygrädd så det är verkligen jobbigt. Jag gillar  inte höjder, eller själva grejen att ett stort tåg svävar i luften :S men allt kommer gå bra. Det är större chans att ja blir påkörd när jag är på väg till skolan, eller att ja krockar.Så det känns väll (skönt?).Och det andra jag tycker skulle vara SKIT JOBBIGT! är om väskorna kommer bortr :/ Har aldrig varit med om det och vet inte vad man ska göra om de händer. Jag och Julia själva nere på flygplatsen i Malta utan en aning om va vi ska säga eller göra. Inte så kul. Men som sagt, det har aldrig hänt förut och kommer inte hända nu heller. Få hoppas på att jag har alla änglar i världen och Gud vid min sida :D. Men annars ska det bli kul. Men känns som att jag inte har några sommarkläder alls :S I det här landet köper man ju bara tjocktröjor för det är kallt typ 98% av året. Så ska försöka leta fram alla tunna kläder. Jag tänkte på en sak, är det nån som vet om man får ta med medicin i handbagaget? Asså typ alvedon? För ja har några ja måste ta två gånger om dagen nu under resan. Och tänk OM väskan försvinner ( men som den f*n inte ska göra ) då kan ju jag inte få dom? Så nån som vet något om det kan skriva gärna ;)


Hahahaha härligt råkade PRECIS av en slump klicka upp en sida där det stod vad man får ha med sig i handbagaget. Man får ha medicin men måste visa upp den innan. Goooodie. 



Just det, igår träffade jag Hedvig på kvällen :) Jätte mysigt vi åkte och åt sushi på News i Huddige. Det är verkligen as mysigt där. Jätte fins och fräscht och inte så jätte dyrt. Efter det tänkte vi gå hem. Men vi gick bara halva vägen för det var faktiskt kallt ute :S och jag hade bara kjol.

aja ska läsa några andra bloggar nu, sen så ska jag packa mera :D

Puss puss // Rosie



Oj bilden blev jätte suddig :s aja


körtelfeber

Kom hem från vårdcentralen för en stund sen ,tog provet och det visade att jag hade körtelfeber.
Och tydligen kunde det ta veckor att bli frisk, usch pallar inte! sämsta starten på sommarlovet !
Men kommer nog hem nästa vecka till älvsjö igen, blir midsommar med pappas släkt tror jag nog.
jennifer skulle också va hemma på midsommar så ska träffa henne med då :)

Pusspuss / Niiicky


Torsdag




Hej alla idag är det Torsdag. Vi åker SNART :) ska bli nice. Just nu sitter jag och segar framför datorn. Det är inget fint väder ute så då tänkte jag att ja kunde skriva några rader. Ni kanske har sett att vi inte skriver lika mycket längre. Man hinner inte så de är lite synd. Men kommer nog att uppdatera under sommaren när man har saker att berätta och visa :) Kommer lägga upp massa bilder från Malta sen. Och från Italien, men lite svårt att göra det nu eftersom att jag inte har varit där än ;)
Aja, Fillan och Lollo drog till sunny igår. Lyckos dom. Men snart blir det min och Julia tur också. 10 dagar, vi kommer sakna dom andra tjejerna som inte kunde följa med. Åker utan familjen, efter 10 dagar lär man ju sakna dom också :)
Men de ska bli kul. :D kommer säkert skapa minnen för livet där nere. Nu ska jag fixa mig lite, är sjukt trött och lat idag.

Puss // Rosie

malta på SÖNDAG!



Vi åker på Söndag! Måste börja packa. Ska ha med mig en hel del och har massa att fixa innan. Imorn åker Fillan och Lollo till sunny beach. Lyckos dom, vill också åka IMORN :D men vi måste vänta tills på söndag. Kanske det lika bra så jag hinner packa och fixa och handla saker vi behöver att ha med oss. Längtar i allafall jätte jätte jätte mycket.

//R

Låten <3

Jag vet att vi har lagt in låten innan men man kan aldrig få nog av den så här kommer den igen <3

SOMMAR 08 ÄR HÄR! NJUT SÄGER JAG BARA!<3

10 JUNI

Jahapp, nu var det ett tag sen man skrev. Idag är det den 10 Juni och vi hade skolavslutning. Och igår hade vi Bal, så det var det som låg bakom att vi inte har hunnit blogga. Igår var vi som sagt på balen i skolan. Det var kul och alla var fina. Men det var som jag trodde ganska överskattat för sååååååå kul var de inte. Men det var mysigt att få umgås med tjejerna lite extra. Vi åt god mat och det var också en komiker där. Synd bara att dom hade hyrt Sveriges sämsta ROCKBAND! HUR F*N tänker man då? ROCKBAND!!! PÅ BALEN! de gick ju inte att dansa till deras lugna rocklåtar från 80-talet :S Så det sög, men men de va helt ok ;)

Här kommer lite bilder som vi tog igår



Julia, Rosanna och Jennifer



När vi väntade på maten



Olivia var lika söt som vanligt :D



Fillan :)



Rosanna, Julia och Jennifer



Julia och Rosanna



Emelie och Jennifer



Posh <3 Synd bara att Nicky inte var med :/



Posh<3

Och idag hade vi skolavslutning :/ i vanliga fall är mas as glad och vill bara rusa ut. Men idag rann tårarna. Vi ska börja nya skolor och alla ska gå olika klasser :( HUR ska man klara sig utan sina flicks? Det är ju som som får än att orka få till skolan även dom dagarna då man är as trött och allt känns meningslöst. Gå in i skolan och mötas av deras leenden. När tårarna rann och låten Im Yours spelades så gjorde det bara ont. Det är VÅRAN låt tjejer. Har tusen underbara minnen till den låten. Åh va ja kommer att sakna våra stunder bakom "busken" och alla våra sjuka lektioner med alla olika vikarier :D Älskar verkligen er tjejer. Och hoppas att det vi har verkligen är evig vänskap. För ett liv utan er vore sjukt tråkigt <3


Bilder från våran frukost idag innan vi gick till skolan. Hennes snälla syster hade bakat pannkakstårta åt oss. Med ROSA pannkakor :D coolt va?



Bordet



Usch bilden blev inge bra på mig, men bjuder på den för den blev fin på dom andra :)

Ikväll ska vi troligen ner till lånkan och så runt om i Älvsjö. Men ska bara bli chill för min del. Inge röjj innan söndag då vi åker till Malta.

puss puss // Rosie


tjejerna är på bal

Hejhej!

jag är fortfarande sjuk, är dock inte lika svullen i halsen men febern o allt annat vill inte gå bort. skit jobbigt.
just nu är tjejerna på bal :) önskar jag hade vart där och kunnat sett hur dom sett ut iaf, men får väl se massa kort sen !
jag hoppas ni har det roligt där borta brudar !
dags för mig att lägga mig i soffan och kolla på tv , Pusspuss / nicky

Bal

vem är det som håller på och pixar med designen hela tiden? jätte irriterande. Kan man inte ska man inte hålla på och försöka ändra. Be mig göra det ist isåfall. Tror jag har fått göra om allt tre gånger nu för att nån touchar och ändrar allting. Fingra inte.
Jag ska väll försöka ändra tillbaka så fort jag kan. Dock inte nu. kanske senare.  LITE kompliserat det här med design och just därför om man inte kan, ska man inte pilla.

Nåväl. Imorgon är det bal. Fett kul. skulle kunna lägga in en bild på min klänning(ljusgul)  men jag pallar inte ta kort just nu..kanske senare. Lär ju lägga in bilder från balen sen också. en sak jag inte kommer göra är att dansa vals. kan absolut inte plus att det ser bara jävligt fult ut. Rosanna och Penny kommer hem till mig och vi ska sminka oss tsm. Tänkte sminka mig lite lätt bara och en lätt frisyr. Inte så mkt rychpysh eftersom min klänning har ganska mång detaljer bla. 
Kommer inte till skolan imorn innan balen. ska fixa lite saker och vill ha god tid på mig :) 

Nu måste jag värkligen sova. sköngetssöömn till galan(?) Nattinatti

/ Julia 

Bakgrund

våran förra bakgrund på bloggen raderades och funkar inte längre. så la in en ny BARA JUST NU!


God Natt



Hej alla, vet att klockan bara är halv 11 men har en lååång dag framför oss imorn. Så det är nog bäst att man går och lägger sig tidigt idag. Men om jag känner mig rätt så kommer jag inte sova förns sent sent sent ikväll :/
aja ska försöka slita mig från datorn i allafall


puss <3 // Rosie

PANIK!!!

Hej alla glada!
Jag känner mig riktigt spänd just nu :P Det är liksom BAL imorn. Det känns lite stressigt på samma gång för jag måste typ springa till frissan direkt efter niornas lunch och när jag är klar med håret ska jag fixa sminket, och efter de så ska jag fixa Rosies hår och sen ska vi till Julia... haha mycke blir det :D
ååå jag är så ledsen :( Nichole är så sjuk så att hon inte kan vara med på varken balen eller skolavslutningen.. usch jag tycker så synd om henne :(
ska slagga nu för det kommer att bli en lång dag imorn.. :P

puss puss älskar er POSH// Penny


Balen imorn

OMG! är det bara jag som tycker att balen är fett överskattad? hahaha chilla alla, ha inte för höga förväntningar :P Visst de blir säker kul, men det finns roligare saker :D haha. Jag är inte sugen längre, de e bara för mkt stress och tusen saker att fixa. Men det blir väll kul att gå med tjejerna ;)

//Rosie

mot eskilstuna

Hejhej !
tänkte uppdatera lite ,
mamma kom vid tre hem till pappa, så satt och fika lite med min släkt .
efter det kom carl och alex, så satt och snacka med dom ett tag och efter det åkte vi till eskilstuna
Och nu kom vi precis hit, är skitvaaaaaaaarmt ute håller på att dö av värmen. inte så jäkla kul att vara ute när det är så varmt och ha feber samtidigt !  nej nu måste jag ta något o dricka , annars kommer jag väl svimma ! Puss puss

mig o mami, på väg hem :)

Söndag




Hej hej,


Oj oj nu har vi varit riktigt dåliga på att uppdatera på bloggen.

Jag kom precis hem från skärholmen. Var där och köpte en bh utan band. Ni vet en som bara klistrar fast sig. Den var riktigt bra och blev as snyggt till klänningen när man slapp se bh banden. Jag var där med Julia och på vägen hem träffade vi på Elina. Sen träffade vi också Ronja och Olivia i Fruängen när vi var på väg hem.
Provade nyss allt tillsammans. Klänningen, den nya bh:n och skorna och smycken. Blev fint. Men har fortfarande problemet hur jag ska sminka mig och hur jag ska ha mitt hår. Riktig PANIK! För balen är IMORGON!
Vet inte heller va jag ska ha på mig på Tisdag då vi har skolavslutning. Men har FÖR mkt att tänka på just nu. Massa att fixa till Malta också. Shit på Söndag bär det av Raouuuul ( Julia ). (För er som inte vet så kallar jag Julia för RAOUL och Julia kallar mig för Pablo). Just det köpte en bikini också. Eller aaa en överdel.  Läste precis att Nichole missar balen och skolavslutningen för hon är så sjuk :( FAAAAN, det kommer inte att vara samma sak utan dig :'( krya på dig så kan vi ha en egen minibal när du är frisk :) Och en skolavslutning.

Igår var vi i allafall ute. Först var jag, Fillan, Raoul, Penny, Ellinor, Elina och Hannah på Djurgårn. Det var mysigt, chilla och käkade jordgubbar. Sen efter ett tag så ringde vi Emsan och drog och mötte henne i Tanto. Jag, Penny och Emsan dansade galet bland smeten av folk. Det var riktigt kul haha :) Efter ett tag där också hade vi fått nog och drog hem till Älvsjö och slaggade hos Julia. Vaknade mitt i natten av att Julia verkligen as vrålar. Det var tydligen en larm som hade hängt med hem i hennes hår hahaha. Och senare på natten trillade den ner och Julia såg den och fick panik och skrek som en dåre. Hahahaha aja :) Idag var det också as varmt. Inte så nice för jag hade jeans för när vi åkte hemifrån så var det inte speciellt varmt. Hade till och med tjocktröja men den tog jag av mig sen.

Just nu springer jag runt i hela huset och letar efter min röda bikini underdel :O som verkar vara spårlölst borta. Den blåa underdelen var också borta men mamma hittade den när hon städade. MÅÅÅÅÅSTE hitta den röda. För den nya bikini överdelen är samma färg. Har massa att fixa innan Malta och känner mig as stressad. Det är så mycket att tänka på den här veckan. Balen, Skolavslutningen och sen Malta. Måste hinna växla pengar också.

Aja NU ska jag i allafall försöka börja packa lite, skönt att ha det gjort. Så att man inte står där som vanligt dagen innan man ska åka och inte har en aning om vad man ska ha med sig och sen råkar glömma en massa saker hemma.


Puss hej
// Rosie

Hej hej ,



tillbaka igen.
fast jag är fortfarande sjuk :/
va hos doktorn igår igen , tydligen har jag nått virus i kroppen så fick medicin.
kommer inte kunna gå på balen eller skolavslutningen vilket suger riktigt mycket  ! det ända man gått och tänkt /planerat riktigt länge ju. men det är väl sånnt som händer :/
har även fått i mig mat på första gången på fyra dagar så känner mig lite lite piggare.
Nej måste försöka ta en dusch nu.
mamma kommer snart och hämta mig, så ska va hos henne i eskilstuna ett tag.


till poooosh,
hoppas ni har det svinkul på balen och skolavslutningen !
önskar verkligen jag kunde vara där med er :/
love u girls !


pusspuss/nicky


I LIKE



Nån som smakat den här? Om inte, gööööör det. Den är jätte god

Just Fruit In A Bottle

<3

Keyshia Cole - Heaven Sent



Bikini på!

Jahapp nu är klockan över 12 igen så nu är det Lördag. För typ en timme sen var jag ute och cyklade och gick med Ellinor och Elina. Ellinor fick trampa medans jag satt på hennes pakethållare :) Det var skönt, men det var inte så bekvämt att sitta på den hårda pakethållaren. På vägen träffade vi på Julia och Hannah. Vi gick hem till Julia en snabbis och planerade morgondagen och tittade på Julia balklänning. Klänningen var jätte söt :) Förövrigt så gjorde jag inte så mkt på fredagen ( för nån timme sen ). Jag solade, tittade på film, lagade mat och sånnt där. Gjorde en jätte god räksallad by the way haha. Är ganska trött från våran långa cykel och gång promenad. Ellinor måste vara helt slut i benen så mycket som hon fick köra runt på mig. Men det var mysig med en liten kvällsrunda. Sitter just nu och pratar med Simone på msn. Ska åka förbi henne i morgon och hämta massa saker som jag glömde förra helgen när jag sov där ;) Imorn ska jag också följja med Simone till båten och sola och bada. Kom just på att jag inte ens har tagit årets första dopp :O SKANDAL, brukar alltid vara fett tidig. Aja det får bli imorn. Bikinin på imorgon :D Sen ska jag hem och fixa mig, för på kvällen ska jag vara med tjejerna. Det ska bli mys :)

Ska kila nu puss God Natt

//Rosie

 JAG ÄLSKAR SOMMAR!


akuten

hejhej!

gårdagen var kaos,
åkte till akuten vid 9 tiden och fick sitta där tills 10, precis innan dom skulle stänga  fick jag komma in.
Men nix, dom hittade inget fel. så fick åka hem.!
väl hemma så vakna ja upp o mådde skit. fick panik, kunde knappt andas o massa!
så har knappt sovit något inatt.
sov ända fram till klockan ett idag tror jag,sen dess har jag bara pratat med min syster & mamma i telefon!

Pusspuss/nicky

Till Nicky

Tycker synd om Nichole som är sjuk :/ så tänkte ge en liten krya på dig hälsning till henne som jag hoppas att hon blir lite gladare av.



<3

Solar




Hej hej :) Gaaaaaaaalet varmt ute. Var tvungen att ta en paus från solandet. Det måste vara 30 grader ute idag. Har fått lite färg i allafall så det är bra :) Men vill vara RIKTIGT brun, så lär ju få ligga ute några timmar till...Men får snart solsting så nu måste jag kyla ner mig med ett glas Coca-cola. Tänk, nästa söndag åker jag och Julia till Malta :D jag vet att vi tjatar men vi längtar så mycket :D

Nån som har varit i Malta?

puss //Rosie <3

Misse



satt och tittade igenom bilder på datorn och hittade den här söta bilden. Den tog vi på skansen 07, kolla va söt kattungen är :)


Fredag

Hej hej

Nu är klockan över 12,00 so i guess att det är Fredag nu och Sveriges Nationaldag.
Jag tittade just på en film. Den var inte så himla bra. Det var med dom från Jackass men dom gjorde inte sina vanliga knäppa saker. Utan dom mest drev med andra tv-program. Den hette i allafall. Tv the movie.

The Stars of Jackass: TV - The Movie 

Pratade nyss med Julia, dom var nere vid långsjön men det sög så dom skulle dra hem nu. Tur att man inte hänkade ner dit da. Har varit jätte trött hela dagen så jag måste sova ut imorn. Men är inte trött nu eftersom att jag sov hela dagen efter skolan. Men har ingen lust att sova bort hela dagen imorn. Det skulle bli fint väder så tänkte försöka sola mycket imorn. Måste bli brun innan balen.
Imorn blir nog en ganska lugn dag. Tjejerna är inte hemma så då finns det inte så mycket att göra :/

Aja kanske bäst att sova nu. Sov gott alla som inte har gått och lagt sig än :D

// Rosie


.



Nu ÄR det sommar :D


tillbaka


Ni får stå ut med mitt tjat ettt tag till, för jag mår sämre igen.
Har nog klarat mig ganska bra från febern idag, men känner nu att den kommer tillbaka?
om jag ändå hade vart hos doktorn idag ,typiskt mig att tänka att det blir bättre imorgon..
Hade nog gjort vad som helst förtillfället för att slippa vara såhär, i hate it.
så jävla jobbigt & tråkigt!

annars då..
i helgen måste jag försöka ta mig ur min säng och köpa min avslutningsklänning och lite smågrejer till balen.
hämta mina bal och avslutningskor måste jag också göra.
dags att sova igen, jag SKA bli frisk snaaaaart!
Puss/nickyy

Vaken



Hej hej jag vaknade nyss. Jag har sovit sen jag skrev det senaste inlägget. Jag gick ut på tomten för att sola. Då somnade jag. Sen gick solen imåln hela tiden så jag gick och la mig i min säng och somnade blixt snabbt. As skönt, men känner att jag bara blev ännu segare av det. Sen ringde jag Penny och hon pallar nog inte heller gå ut ikväll. Så vi är nog hemma och har våran mys/chillkväll i allafall :D Guuu va härligt. länge sen man hade en sånn.

Det har blivit jätte jobbigt för mig att skriva inlägg. För jag kan av någon sjuk annledning inte skriva Å Ä Ö i "inläggsrutan" längre. Jag kan skriva det överallt annat på msn och så. Så nu när jag skriver inlägg så får jag skriva det på WordPad och sen kopiera in det på bloggen. Jätte störande i allafall :S

Blev galet sugen på godis också :/. Vi får se vad som händer ikväll. myskväll VS utekväll.

//Rosie


vakenigen

tjoooho

börjar bli lite bättre o bättre , men inte helt friskt.
bäst att va hemma imorgon med tror jag, så jag är någolunda frisk till nästa vecka.
annars så kan jag aldrig sova när jag är sjuk , för telefon ringer hela jävla tiden !
skit jobbigt och jag envisas att ha den på också.

nej nu blir det middag, magen kurrar som tusan
pusspuss/nicky

:)

Esmee är så jäkla duktig :D





 






//R


Torsdag

Hej hej, skriv PRECIS ett inlägg men h*rinlägget raderades!!!!!

AS jobbigt för jag hade skrivit långt.

Hur som helst så ska jag försöka komma ihåg vad jag skrev. Idag var det maskerad i skolan. Dagen började klockan 8 men jag och Jennifer tog sovmorgon till klockan 10. För dom första timmarna kollade vi bara på film i skolan. Så jag satte på mig en klänning, sminkade mig och drog iväg till Jennifer. Jennifer lockade både mitt och hennes hår, sen GICK vi till skolan för jag hade glömt mitt busskort hemma. När vi kom dit så hälsade vi på alla och tittade vad alla var utklädda till. Jag och Jennifer var tråkiga och kom inte på något att vara så vi gick dit vanliga. Lockigt hår fick räcka. Vi var bara där en snabbis sen gick vi hem till mig igen och käkade pizza och gjorde lite annat ;) Sen så gick vi tillbaka till skolan IGEN! och då tog vi bussen. När vi kom tillbaka till skolan så var det inga där typ. Allla hade gått hem. Så jag och Jennifer satt med Olivia och Ellinor och tittade på när dom hjälpte till med "lekarna". Sen hade jag och Jennifer mums mumskrig. Det var kul men man fick grädde i ansiktet det var inte så nice.Tävligen gick ut på att man skulle vara två stycken. Båda skulle ha en mums mums i handen. Sen skulle man ha en ögonbindel för ögonen. Och så skulle dom andra förklara hur man skulle gå. Innan man gick fram till den andra så snurrade man massa varv. Så man blev jätte yr och snurrig. Så skulle man i allafall försöka stoppa mums mumsen i den andras mun haha. Efter det gick jag och Jennifer hem. När vi satt och väntade på bussen så var det några äckliga byggarbetare som stirrade så mycket att dom krockade med en annan bil. haha. det var kul, det vara bara en liten krock så det var lugnt. Jag hoppade av vid mig och Jennifer fortsatte hem till henne. Och nu sitter jag här. Jag pratade nyss med Julia. Hon ville att vi ska gå ut ikväll. Jag och Jennifer hade planerat att vi skulle ha en mys/chillkväll ikväll. Men tydligen inte. Julia ska också försöka få sin väska som hon glömde hos en kompis för typ 1 år sen. Och varje helg säger hon samma sak :- Idag ska jag hämta min väska, Jag SKA!. Men det blir aldrig av haha.

Imorgon är vi lediga precis som alla andra, ska bli skönt med lång helg. Ska försöka fixa massa saker i helgen. Köpa smycken och underkläder till balen. Fixa massa saker innan Malta. Måste hinna köpa bikini också. Mycket mycket att göra. Vi åker till Malta nästa Söndag :D Inte alls långt kvar.

Well well tänkte gå och fixa mig nu.

Ska bara visa några bilder innan :D


Bilder från igår:


  


Bilder från idag:



       














Bebiströjan som jag sydde på slödjen, Fram och baksida:

 

När vi var påväg hem:

hade obekväma skor så gick utan


 

Klicka på bilder så blir dom större!


 

Ne nu ska jag sola och sova. sen fixa mig :D

// Rosie


Sen morgon

Vaknade halv två idag. shiiiiiiit viken ångest :P flög upp ur sängen när penny skicka sms. Idag har jag jätte mkt att göra så det passade inte så bra att vakna så förbannat sent. Ska köpa balklänning. Och en massa till malta om en vecka bla. Så jag ska in till stan och sen hit igen. Fort för vi ska ut ikväll också. :D
Nu håller jag på och sminkar mig OCH försöker få tag på nån av mina polers men ingen slajna svarar. Det var det väärsstaa. Alla har värkligen stängt av mobilen :/




/ Julia <3

sjuksjuksjuk

Hejhej!
Ligger här i sängen och snackar med lite folk på msn.
känner mig helt död i kroppen just nu orkar knapp gå upp ur sängen.
men det va värre igår , nu börjar det ifall bli lite bättre.vilket är jääätte skönt!

puss/nicky

sussa

Nu äre dags för RaOOOul och sladderslaggish, Godnatt fuckers :D  

  

/ Julia <3

Knas med bloggen

Nu knasar bloggen, man kan inte logga in via blogg.se eller via publishme.se

sucks


Pizza Hut




Hej hej

Kom PRECIS hem. Har varit och käkat p[ Pizza Hut.
Vi skulle ha åkt och ätit på Älvsjö Värdshus. Men det var helt fullt och vi orkade inte vänta i en timme. Så jag fick min vilja igenom om att äta på Pizza Hut. Så nu är jag mätt och nöjd :)
Men om jag känner mig rätt så kommer jag att vilja ha mat igen om typ 1 timme haha
Aja nu ska jag titta på en film, eller film och film. Ska titta på Vänner. Vi har alla avsnitten. Har sett alla avsnitten seriöst minst 50 gånger. Men det är kul i allafall ;)

Min favorit i Vänner är nog "Ross" hahaha eller Joey


Well well ska kila nu





//Rosie

!!!







Bild på när Emelie blev våldtagen av min hund.

Frisör




Kom nyss hem till Rosanna, min pablo :) Har varit hos frissan och gjort mig ljusbrun. Det blev jätte bra! precis dom jag hade tänkt mig. Lite ljusare skulle inte skadat men eftersom jag har färgat mitt hår så mkt så skulle det bli ganska så slitet. Jag har varit allt  från brun, platina, svart osv. Alla färger kan man säga, men nu blir det ljusbrunt som gäller ett tag framöver. Lägger in bilder sen när jag kommer hem :) ska snart dra hemmåt.

/ Julia <3

sjukling



Ligger här i min säng med datan o kollar lite bloggar.
har försökt sova sen jag kom hem med det gick inte så bra, vaknade hela tiden.
det gör ont i hela kroppen, tror jag håller på att få en infektion ihalsen igen.
Som jag hade precis för en månad sen, när jag var i skåne o hälsa på :/

blir nog ingen annorlundadag för mig imorgon !

Puss puss /Nicky


Bästa Reklamen haha



Garvar lika mycket varje gång :D

Onsdag

Hej hej bloggen och alla trogna läsare haha

Nu sitter jag och Emelie och pratar om hennes Mr. X.,
Hon ska snart prova morgondagens outfit för mig. Hon ska vara utklädd till rysklyxhora :D
Så va tycker ni? lite udda och vulgärt men kul :D
Ska lägga upp bilder på hur hon ser ut sen.
Idag tittade vi på kabare i skolan, måste säga att det troligen var den sämsta och mest oplanerade. Det var inte så kul. Det vara bara folk som sjöng. Visst dom var duktiga men  hade varit roligare med blandade saker att titta på.
Efter skolan drog vi och käkade sushi och hängde med Julia och färgade hennes hår. Medans hon satt hon "frissan" som Julia kallar det, så gick jag och Emelie och köpte mjukglass och bakelser.
Och nu sitter vi hemma hos mig (Rosanna). Och snart ska Julia komma hit. Vi drog innan hennes hår var klar för vi orkade inte vänta. Så vi får hoppas på att det blev bra :)
Hon färgade det ljusbrunt.
Vi sitter och lyssnar på Emelies nya favvolåt. Den är faktiskt riktigt fin. Mandy More - Only Hope.





 


Lite bilder från idag.



När vi var påväg till skolan



Emelie när vi satt och väntade på bussen



Nu måste det städas lite i mitt rum. Det ser ut som en BOMB har slagit ner här! :D

ha det bra skriver med sen // Rosie och Emsan




tell me girls.

Jag kom precis på en sak när jag satt och läste våran blogg.

Hur uppkom namnet POSH GÄNGET egentligen? Det är det ju bara vi som vet men vi kanske ska dela med oss av det eller jag vet inte? Det är ju så allt började när vi fick "vårat" namn ?

Looooove yooooou all

Eddie

Hej Tjejer,

Nu gör jag ett nytt försök, jag försökte igår men det gick inte så himla bra. Jag har kommit på att det här är inte riktigt min grej, men allt för er tjejer ;). Jätte kul att vi har en blogg ihop iallafall så jag ska göra mitt bästa. Vaknade för en liten stund sen med söta Lollo brevid mig, hon sov fortfarandre så sött. hihi. Snart ska jag åka till skärholmen för att fixa det sista inför Balen, är ni klara med det ? jag har lite panik faktiskt.  Och snart slutar vi faaaan vad skönt :) fast jag är ju aldrig där nu så det spelar ju ingen roll det är redan som om jag har slutat. Hahaa. Nu ska jag mysa lite med min prins innan jag ska röra mig.
 
Jag älskar er tjejer. / F



Här har ni gose pojken, han hälsar till er mina älskling. haha

Nichole din soffpotatis!

hejhej :D nu har vi rast så jag åkte hem till rosanna istället för att sitta i skolan och tråka så Nichole körde hit mig men hon hade ont i huvet så hon åkte hem till sig... Nichole din jävla SOFFPOTATIS! :P <3.
måste kila pusspuss // jennifer





 Tog en bild på Nichole innan rasten. söt va?

onödig skoldag

tjoho igen
kom till skolan helt i onödan, ja och penny var dom enda som va där av tjejerna .
Så va där i två timmar sen åkte ja o lämna penny hos roise och åkte hem. pallade inte va kvar , mår så jävla dålig.
vet inte vad det är med mig riktigt. aja nu ska ja lägga mig i sängen o kolla på film o ta det lungt. pusss/nicky


<3



Bild från 2007

Dr.Love, Inka och FlowerPimp

Sol

Oj vilken sol det är ute. Försökte ta lite bilder men det var för ljust ute. Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten


Älskar låten :)

Nu kom min farmor så tänkte gå ner och hälsa på henne lite, sen ska jag nog sminka om mig, blev inte alls nöjd med dagens smink :S jobbigt jobbigt

//Rosie

Hello

Gordmorgon alla.

Jag vaknade nyss. Är fortfarande jätte trött. Vi ska gå till skolan kl. 13.00 för då e det uppträdanden i skolan. Vi ska inte uppträda utan bara kolla på dom andra. Vi pallade inte gå på våra lektioner när vi bara kollar på film. Så vi tog en skön sovmorgon :D Tänkte sminka mig nu och fundera ut vad jag ska ha på mig idag. Det är ganska varm ute va?
Senare idag kommer min morfar hit, ska vli trevligt att träffa honom :)

aja nu ska jag sminka mig och springa iväg till skolan. Ciao




//Rosie

godmorgon

godmorgon på er !
somnade nog redan vid nio igår och vakna fem imorse, men kunde somna om till 8 ! tur det.
har fått värsta pollenallergin skiten också , så halsen är helt svullen o näsan bara rinner och hela kroppen känns helt stel. försökte mig på att sätta i linserna nu i morse med, vilket tog sin lilla tid. närmare 15-20 minuter hahaha, men det gick iaf tillslut. nej dags för mig att fixa mitt hår och kila till skolan
ha en bra dag, puss på er / Nicky

God natt

tänkte gå och lägga mig snart






sweet dreams // Rosie

Brum Brum




jahapp, nu kom man hem fårn bilövningsgrejen, Det var ju bara teori trotts allt. OM jag hade vetat hade jag aldrig gått dit. Först kom vi försent för wille skulleha donken påväg dit, när vi kom in till stan var det ingen liten bilkö. en timma. så vi kom försent, när vi kom dit var det ungifär 30 föräldrar och fyra ungar i ett rum och en 70årig gubbe stod o snacka..så satt man där från klockan 5 till klockan 9. har aldig varit så förbannad. jag fick absolut inte gå ut för då skulle jag inte få övningsköra i framtiden hotade mamma med :) En paus var det. i tio minuter. Visst man lärde sig en del i trafiken men gubben kunde ju knappt prata! jaja nog om den saken. + att man fick göra en synundersökning. aldrig hörttalas om men det gick ju bra, eftersom jag inte har ngt problemas med min syn.
Nu ska jag ääääääääääta

/ JULIA <3


Chris Brown

Ja alla som känner mig vet att jag är galet besatt av Chris Brown och Ne-yo. Jaa vet att det är en sjukdom och jag ska försöka bota mig själv :D I allafall så kan jag lyssna på Chris Brown´s låtar 10000000000000000 gånger utan att tröttna.
Så nu tänkte jag plåga er andra med hans musik också ;)







 


Fick lägga in sånna här "tattarvideos"haha, dom riktiga officiella videosarna gick det inte att ta koden på.
Men men hoppas det duger för er :D

enjoy


Just det! glömde nästan säga att.... Rihanna jag hatar dig för att du har tagit beslag på Chris Brown!

Ne men oj, råkade hitta bilden på mig och Chris Brown på våran romantiska semester, bjuder på den ;)




//R

Posh-G



Älskar er flickor! // Penny

Hjälp?

Någon som är bra på bloggdesign och kan hjälpa oss att sätta in våran header?

skriv en kommentar då

<3



Är hos farmor och tar mig därför tillfället att passa på att skriva mitt första inlägg i Poshg bloggen som jag blivit indragen i, spännande!
Idag vaknade jag upp på värmdö efter en hård natts festande med Mimi.  Mycket lyckad natt .
Vi tog första bästa buss till slussen för att äta äckelfrukost på Mc donalds .
Mötte sedan upp Viking i stan för att bränna mina pengar. Väl där inne träffade jag Ellinore och Olivia som delade med sig av sina kunskaper för att välja passande underkläder till vårbalen . Rött under ljusblå klänning ? är inte helt säker på hur vi  tänkte tjejer? men förhoppningsvis döljer klänningen underkläderna.
Sitter nu hos min farmor och fikar . Har precis fått ett par rikigt sexiga high heels av henne , vilket kommer fint till användning till kommande italien resa . Bal , italien , Skolavslutning, Helsingborg.. kanske också spanien,polen och frankrike, mycket roliga saker att se fram emot i sommar.

/älskar er tjejer , Emelie .


promenad o sen sängen

Ska byta om till myskläder och ta en liten promenad, få lite luuuft !
Har suttit inne alldeles för mycket idag :/
Sen blir det nog film eller sängen, mitt huvud vill inte ge sig !
tredje dagen i rad jag har ont nu ,får hoppas att det går bort till imorgon iaf.

Puss på er /nicky











heej :D

heej :D
Idag har det varit en riktig slapp dag för mig för jag försov mig i morse. Tänkte gå till skolan lite senare men då ringde nichole och sa att alla skulle typ gå hem efter lunchen för att dom inta palla dom andra lektionerna.. Så jag stannade hemma.. :D
Senare på dgaen så åkte mamma och jag på en liten shoppingrunda. Jag skulle köpa ett par andra balskor för dom andra jag köppte passade inte riktigt till klänningen + att jag köppte underkläder också.
Aaa jusste jag och Ninnie har börjat med att gå på kvällarna :P riktigt skönt faktiskt, men idag kommer jag nog gå själv för att hon skulle bort ikväll.. :)
Måste kila pusspuss // Jennifer


                                                                      köpte ett par sloggi- trosor idag 
 

get low

Det ända jag hört sen min bror fick sin nya mobil är låten Tpain- Get Low , visst det är en av mina favoritlåtar men man kan lyssna på andra låtar med och nu börjar han sjunga till den med. nej fyfan, huvudvärk säger jag bara.

Nej nu ska jag måla mina naglar, dom ser förjävliga ut !har inte haft ork att fixa dom förut.
puspuss /nicky

raj raj

Ni måste kolla på dom här klippen , så jäkla roliga !




.

Resten av gänget ska också börja skriva.
Fillan ( Felicia ) skrev nyss, Emsan (Emelie) ska försöka skriva men hennes dator knasar just nu. Så det får bli senare när hennes dator funkar :) Här kommer bilder på dom i allafall



Bilden blev suddig pga formatet

<3

Hola

Hola.

såg precis att vi fanns med som mest aktiva ;) de va lite kul, men läskigt. Vi har bara haft bloggen mindre än en vecka och trodde inte att vi skulle ha några läsare alls.
Men men :)
Tog några kassa kort idag när jag låg ute och solade och hade tråkigt.


  
  blev inge brun alls :/


//R


Hej mina kära vänner

Hej mina kära vänner.

Fick just veta att vi hade en blogg ihop, vad roligt :). Ja så vad ska man skriva säg?
själv har man ju inte vart i skolan knappt på 2 veckor men det är ju slut nu så det spelar ingen roll.

Idag har jag, Lollo och Johanna legat ute på min gräsmatta solat o lyssnat på musik. Väldigt mysigt faktiskt.

Men men tjejer, ni kan ju fortstätta med det här, själv är jag inte så bra på det. Gjorde iallafall ett försök :) haha.
 Eddie sitter här med mig och kollar väldigt skumt. haha det här är inte vår grej.

Love u girrrrrls / F



Tyckte han var så söt, när han halv sov, tyckte ni också skulle få se :)

annorlundadagen?

Heeeejhopp
sitter och funderar på om jag ska klä ut mig på annorlunda dagen ( en dag i skolan då alla klär ut sig o gör lekar typ) eller om man ska skita i det. det lutar mest åt att skita i det, kommer inte på något man kan klä ut sig till för det första o det andra så har jag inte lust att slösa pengar på att åka o köpa någoting heller.

puss/nickyy

Skön Dag

heeeeejs, kom precis ut dushen. Ska göra mig färdig till en Övningskörskurs :) mami har anmält mig och Wille tsm. Vet inte vad som kommer ske elr vad i ska göra :) 

Idag Slutade jag 10 ;) ganska najs. Har solat i tre timmar så man har fått lite färg!  


 
/julia

ny mobil


Hejhej, har haft ont i huvudet hela dagen så har halvsovit på personalrummet i butiken i två timmar.
Sen gick jag ner till optikern o fixa linserna, gick väl bra. men tog fett lång tid för mig att få in dom i ögonen haha.
Efter det så hjälpte jag till  i butiken , tills pappa kom med tre nya telefoner !
Så nu har både jag pappa och min bror likadana telefoner, fett muppigt haha.men  ska inte klaga , den här mobilen är väl bättre än min andra skit telefon :)
dags för en alvedon och sen ska jag lägga mig o sola en stund. Puss på er / Nicky

Sämst i Sverige på att sola.

Sämst i Sverige på att sola

Jag är verkligen urdålig på att sola. Jag kan inte ligga still sådär länge helt själv och bara blunda. Det är en annan sak om man har någon att prata med undertiden. Men jag föredrar att göra saker medans man är i solen. Bada och gå runt. Man blir brunare + att man får en gämn bränna. När jag är utomlands så solar jag aldrig. Jag går lååång promenader och badar hela tiden. Solen ligger på minst lika mycket då. Försökte sola nyss men gick in efter ca 10 minuter. Brännan till balen lär ju bli solarium gjord. Jag väntar med att sola. Vi åker ju snart till Malta och kommer bli brun då.

På bilderna ser ni två svennar (Jag till vänster och Simone till höger) som var dumma nog att tro att dom skulle klara oss utan solskydd i en vecka i stekheta värmen i Italien :D Vi solade inte men vi gick längst stranden i flera timmar och resultatet blev att vi blev röda som kräftor och fick gå till "Farmacia" ( apoteket ) och köpa en brännskade skyddande kräm haha.

Så dom sista dagarna på stranden fick vi inte vara i solen för mycket så vi fick springa runt med T-shirtar på stranden, precis som småbarn haha.

Och ni vet hur ont det gör när man har brännt sig? det stramar i huden och så fort man rör sig så känns det som att man ska spricka. Så fick vi. skala 1-10 kanske 9!

Det var inte så kul, men efter nån dag så blev det röda brunt i stället och vi såg ut som pepparkakor när vi kom hem.

Men på riktigt så vet jag inte varför det blev så. Varken jag eller Simone har fått så förut. Hur som helst så blir det första jag packar ner i år...SOLSKYDDSKRÄM


 
 Bilderna är från sommar 07

Ska inte sola mer idag, orkar verkligen inte   :) ha de så bra

//R


More vatten



Hade ingen mattelektion. SÅ på vägen hem stanna jag och köpte det här vattnet. Jordgubb/hallon lite kolsyrat. hatar kolsyrat egentligen men det här va faktiskt helt okej :)  nej nu ska jag åka till haninge med papi, puss på er

/Nicky

Tisdag

Hej

Idag mår jag inte så bra så jag stannar hemma från skolan. Hade tänkt att gå men nu känner jag att jag inte orkar.
Missar i allafall inget i skolan. Vi ska bara titta på massa dåliga filmer och sånnt skit. Så det är lika bra att vara hemma.
Är bara as trött på ALLT! Men får hålla ut tills jag och Julia drar till Malta den 15 ( Juni) ska bli härligt att bara få åka iväg och lämna allt. Bara ha kul och slippa tänka på någon alls. Aja går väll och lägger mig nu igen da. Eller vad ska man annars göra? Kanske gå ut och sola lite? Men känns så onödigt, den "svenska" solen blir man inge brun av.


skriver mer sen om jag ändå ska vara hemma idag
// R

gooooood morgon

hej på er

Vet inte när jag somna igår , men sen blev det iallafall.
och därför försov jag mig nu på morgonen med :/ så sitter och pressar i mig lite frukost förtillfället !
ska snart till skolan , ska ba va där tre lektioner idag, kort dag. skönt som tusan!

dags att kila , pusspuss/Nicky

.




Imorn ska jag upp tidigt tidigt tidigt. redan klockan halv sju. Så det är bäst att sova nu :)

Good Night, sweet dreams everyone.

step up 2

Måste lägga in det här dansklippet från filmen step up 2 ! älskar dansen  och filmen är så jäkla grym.
det här är dock inte hela klippet med dansen bara en bit. om ni gillar dansfilmer, ska ni absolut se step up 2.
Puss/nicky

håll ut , sista veckan

börjar vakna till liv igen och känner på mig att jag kommer inte kunna sova, även om jag går och lägger mig nu! så typiskt. mitt ansikte känns helt jävla svullet o huvudet bara dunkar just nu :/ nog om det.

imorgon blir det en kort dag för mig i skolan.
vi börjar åtta med engelska, sen musik och matte.
Sen drar jag på lunchen till optikern, vi gör ändå ingeting i skolan den sista veckan nu så det känns så jävla värdelöst att ens gå :/ men sista veckan nu så det är väll bara att hålla ut och njuta av att vi alla tjejer går i samma klass fortfarande <3
/Nicky


Jag vill också kunna :P

Nu hittade jag ett till klipp på en talangfull liten unge :D
Varför kunde inte jag också bli bra på något? jag kan varken, sjunga eller rita eller dansa. Det är orättvist.
Om ni fick välja en talang som ni själva ville ha, vad skulle ni välja då?
Jag skulle vilja kunna sjunga eller dansa sådär as bra. Det vore coolt.




//R

håller på och bli sjuk?

Hello !
vaknade precis , ångest ångest ! kommer inte kunna sova inatt bara för jag sov nu  :/
har fortfarande ont i huvudet, vet i tusan vad det är med mig om jag håller på att bli sjuk kankse?
Har verkligen ingen lust att vara sjuk nu, men bättre det än att vara det nästa vecka på skolavlsutingen o allt ju.
nej dags för en till alvedon o sen ska jag lägga mig och försöka sova igen ! godnatt / Nicky


kväll

Kom precis hem från Penny. Vi kollade på Break up och The holiday. Kärlekskomedier. härliga att se :)
Sen försötke vi komma på vad vi ska klä ut oss till på anorlunda dagen i vår skola. Ända vi kom fram till var då grekiska gudar... uteliggare, banan, en kåldolm? Har egentilgen planerat att vara hemma och sola elr nått. Vi tävlar bara en massa tråkiga tävlingar ändå. Om jag ska gå ska jag nog  själv vara geisha. 

/ Julia <3 

Britain's Got Talent 2008

YouTube är min bästa vän, och jag hittar alltid massa bra klipp. I allafall så råkade jag klicka mig in på Britain's Got Talent 2008. Och fick på en gång två favoriter :D

George Sampson. Killen kan sin grej, Han äger på att dansa och han är så ung. Verkligen klockren.





Och den andra favoriten var den här killen

Andrew Johnston, Igentligen inte alls min "musikstil" men så fort han öppnade munnen så fick jag en chock! Han var ju så sjukt j*vla duktig :O Han är också jätte ung och är hur begåvad som helst. Det DÄR är talang.




//Rosie

hemma igen

Nu är jag hemma igen, va hos optikern. gick väl bra, men min syn var inte den bästa kan jag säga er.
och dom som jobba där va ganska sega , ska dit imorgon med och få linserna. 
Nu ska jag ta en alvedon o antingen lägga mig o sova elr ta en promenad. får se vad som lockar mest? sängen må jag tro.slänger in en egobild ;)

/nicky
None

Provade precis ...

Provade precis min balklänning tillsammans med skorna :) det blev fint men tog ingen bild dock.

 None 

Ska bara köpa smycken nu. Sen måste vi komma på hur vi ska ta oss till själva balen :O:D Det är en hel del kvar, måste sola också. Vill inte komma helt blek , sen måste man fixa smink och håret också. Det äör en hel del kvar och jag känner mig stressad. Man lägger ut mycket pengar för att se bra ut bara en kväll :P de e ganska sjukt, men men. Känns skönt att ha klänningen och skorna klara i allafall. För det är nog det viktigaste. Små sakerna får ja försöka hinna med i veckan. Men nu har jag ett till problem, hur ska man ha håret? lockigt eller rakt?, uppsatt eller utsläppt? Helt uppsatt eller halvt uppsatt? Vilka ilandsproblem jag har haha

Ska kila nu

// R

Måndag och balskor

       

Lite bilder från idag. Köpte mina svarta nya balskor. Hade tittar på dom förut. Sen köpte penny dom, men nu ska hon inte ha dom så jag köpte dom. Tycker dom är jätte söta och tror att dom kommer passa bra till min klänning :D Vi hade typ inga lektioner idag så vi drog

Nu  ringde Penny och Julia och vill att jag ska komma och sola med dom i Fruängen. men vet inte om jag hinner. Måste gå ut med min vovve också. Så får se. ;)


Klicka på bilderna för att få dom större :)

//Rosie

kungenskurva med rosie

Hejhej
lite knas med bloggen just nu, den håller på att flyttas och så tror jag.
men tror det funkar nu iaf !
jag och rosie va på hemkunskapen o sa hej sen gick vi.
pallade inte baka bröd så vi tog moppen till kungens kurva och kolla balskor o lite annat.
Va där i ungefär en timme , sen drog vi hem !
så nu sitter jag här. ska packa ner dom sista grejerna jag ska ta med mig till haninge o sen ska jag nog kila  ut till bussen! kommer nog upp bilder från dagen senare, rosie lägger in dom :)
Pusspuss

Sitter hemma hos Nicky




Hej alla :) Sitter hemma hos Nichole. Vi kom precis hit. Vi gjorde inget på No:n ... vi bara satt och vänta så vi drog :) Nu har i rast ett tag, sen har vi hemkunskap. Tror att vi skulle få baka på hemkunskapen idag :) skulle vara gott med lite bullar? :) Ringde precis Julia och Jennifer. Dom ska också komma hit såfort våran no slutar.
Efter hemkunskapen har vi spanska. Jag vill inte gå! Hatar spanska! Verkligen mitt hatämne! Gillade det förut när vi hade en bra lärare. men våran nya är inte precis någon favvo. Ska bli skönt att byta skola efter sommaren. Börja gymnasiet och lämna högstadiet bakom sig. Men kommer sakna mina tjejer så J*VLA mycket. Nästan vi alla har gått samma klass sen vi var 6 år. Och nu kommer alla börja lika skolor. Men jag har sökt tillsammans med Julia, Och Nicky har sökt med Jennifer. Men vi SKA hålla kontakten och så är det bara. Jag och Julia har redan planerat att vi ska bli kärringar tillsammans och festa med våra löständer när vi har blivit gammla. :D Julia är en som jag har kännt längst. Sen vi föddes så har vi varit vänner ;)


Aja nu ska vi käka pizza :D


Ahhh just det, bloggen strular idag, så det kanske knasar när vi ska skriva sen.


//R


.

Jag ska ta med min kameran till skolan idag och försöka ta lite kort och lägga upp sen ;)

MÅNDAG

Hej alla :D Idag är det Måndag och Nicky ska snart komma och hämta upp mig på sin moppe :) Sen bär det av till skolan. Eftersom att vi hoppade idrotten så börjar våran första lektion för dagen med No. Vi gör inget på lektionerna nu sista veckan/veckorna(?). Vi slutar den 10 Juni. Lite orättvist för  nästan alla slutar innan oss. Well well. Sitter och sminkar mig och försöker fåtill en snygg hästsvans men det går inte så bra. Idag är det också toppen väder så jag har klänning på mig ;)
Efterskolan hade jag tänkt åka och titta på skor till balen och kanske en bikini också.
Vi ska ha skolbal 9 Juni en dag innan skolavslutningen :) Det ska bli kul.
Men vet inte riktigt va jag ska ha för skor till min klänning. Den är grön. Guld brukar passa till grön. men de är en annan slags grön på min klänning så jag tror att silver passar bättre.

Eller va tycker ni?

 Klicka på klänningen för att se den på större bild.


Hur som helst så ska jag snart dra. Sitter och lyssnar på en jätte söt låt :D Den är så härlig man blir glad av den ;) Lyssna. Neej det är ingen barnlåt :P ja vet att nicke nyfiken kommer upp i början av videon. haha





Peace and love // Rosie

en bild

image73
Bjuder på en bild på mig , jennifer o rosie, från förra våren :)
/nicky

Nattinatti

Borde väll också pallra mig i säng. 23.28. Börjar 10.00 imorgon. inte så farligt kan gå upp kl 9 :)
skönhetssömn? Godnatt fjantar :) Sov gott, ses imorrn baby's <3

Kvällens sista låt: Eminen - superman
grymt bra.

/julia

Ska Sova Snart

image71

//Rosie

Jennifer säger god natt

Nu sitter jag i sängen med min katt och lyssnar på lite musik och ska snart slagga..
I dag så har jag varit hos rosanna nästan hela dan för jag och tjejerna sov över hos henne :D så vi har grillade och försökt bättra på brännan :P  sen åkte jag hem och tillbringade lite tid med mamma och syrran. :)
Nu måste jag sova så att jag orkar med morgondagen puss på er alla <3

GOD NATT // Penny



                                                              Slänger in en bild på en helt vanlig skoldag :D


galet

godkväll...

Iomed att jag sov typ halva dagen idag, så fick jag vääärsta överenergin nu på kvällen.
så har sprungit runt i vårat hus och städat som en jävla idiot. men fint blev dt dock :)
Imorgon börjar vi kl 10, tar sovmorgon från gympan. pallar inte gå dit och stå och göra ingeting.
nu ska jag kolla på film med min bror , puss på er

/niicky


Dikt


Den som står brevid dig behöver inte alltid stå dig nära.

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.

Att vinna en vän tar flera år, men att mista en tar inte ens en minut.

Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö imorgon.

Det är för väl att lögnen finns för tänk om allt man hörde skulle vara sant.
 


/ J.n


Söndagkväll!

Hej hej alla :)

Nu är det söndagkväll och imorn är det skola. Betygen är redan satta så imorn ska vi skippa idrotten så vi får mer sovmorgon :D as nice.
Var nyss inne och tittade på våra besökare. Vi startade bloggen för 3½ dag sen och vi har just nu i allafall haft 100 besökare bara idag :) hoppas på att siffrorna stiger lite och att det är läsare som kommer att besöka våran blogg igen ;)Eftersom att vi är fyra tjejer som har bloggen tillsammans så kan vi skriva mer än många andra, och det är ju ganska så kul :) Hur som helst så har det varit en seg söndagkväll. Hatar söndagar, man kan inte göra något för det är skola dagen efter. Är fortfarande trött från igår så jag har bara tagit det lugnt idag :) Är ganska tröttt nu med men vill inte sova än :) tänkte gå ut i köket och hämta ett glas cola. Ja, jag vet att man inte ska dricka det innan man ska sova. Men jag är sugen och det är så sjukt gott :D Asså dom måste ju ha haft i nått slags knark i eftersom att man blir så beroende av Coca-Cola. Ja ja nu ska jjag i allafall gå ut och hämta det :D



skriver mer sen :)


//Rosie

1 junikvällen

Kvällens film
Såg precis på en otroligt bra thriller. Så jävla äcklig men jätte spännande. Untraceable hette den.
Den handlar om En tjej som jobbar som polis inom olagliga grejer på internet. Dom griper sånna som tränger in sig i andras datorer, snor pengar/lösenord osv. Sen är det nån snubbe som fixar en sajt som heter killwithme. Som i början är nån kattunge som blir torterad. jätte hemskt :(  sen börjar han med människor och visar det online på nätet. Det är som apparater som mäter tittarsiffrorna och ju mer som kollar på sidan desto fortare dör dom. Lite kommplicerat  men man förstår när man ser. Hennes familj blir utsatt och vänner. Nämner inge mer :) eftersom den är väldans spännande och ett måste se!


Hela veckan nu har vi inget specielt att göra i skolan eftersom betygen redan är satta. Jäääääätte onödigt att gå i skolan överhuvutaget. eftersom det ända vi kmr göra är att se på film varje lektion. MEN man vill ju inte ha frånvarotimmar sista dagarna helr. + att man får ju vara med sina älsklingar hela dagarna och då går det ingen nöd. :) nu ska jag ladda ner lite bra house musik. känner att jag har brist på det.


/ julia <3  


Dagens låt




Nu har jag suttit och lyssnat på den här låten hur många gånger som helst. Den är så fin :) Blev kär i den.

//R

sova sova sova

Vaknade precis faktiskt !
idag har jag legat ute o solat typ en timme, sen orkade jag inte det blev föör varmt så gick in o la mig i sängen och somna direkt. har nog sovit i 3-4 timmar och min bror har väckt mig tre gånger och skrikit att jag ska gå upp för annars kommer jag inte kunna sova inatt. men icke somnade om varje gång hah.
Nu blir det middag sen måste jag fixa till mitt rum, ser ut som ett helvete här med alla kläder på golvet. skriver mera ikväll , puss / nicky


SNART!

image69

sunny day!

Söndag. åh herre, det är 25 grader ute. rekord. Fysate vad man har solat, jag och kArin funderade på att dra ner till lånkan men hejdade oss pga alla svenssonfamiljer/snorungar som stör och skriker + bajsvattnet. Istället skulle vi ta fram vattenspridaren och springa i men bevare. Pappa erbjöd sig spruta vatten med en slang på oss men vafan det skulle bara svida :D höll på stårkna så tog en kall dusch ist. :) mitt projekt just nu är och städa mitt bagdadrum. Det går inge vidare...har kommit halvvägs. en bra start. Somna runt halv 4 igår så är fruktansvärt trött oxå. En oerhört trevlig färd hem igår inte sant tjejer? ;) oerhört,


"vissa förtjänar inte det dom får"

/ julia


Vi

Eftersom att vi är fler tjejer som har bloggen tillsammans så skriver vi alltid våra namn efter våra inlägg.
Och för att ni ska veta vem som är vem så lägger vi ut en bild.



image66


Penny = Jennifer, Rosie = Rosanna, Nicky = Nichole, Julia = Julia :)



Sminkar mig!

Hej hej, nu sitter jag här med Rosanna, hon ligger i sängen medans jag sitter och sminkar mig.
Min foundation håller på att ta slut. Jag måste köpa en ny. Jag brukar använda Age Renue. men är det någon som vet någon annan bra? En som håller, inte blir fläckig, och ger ett bra resultat? skriv då gärna :)



//Penny

Bilder

Bilder från idag och igår :)

Lördag

    

Söndag

       

Vi väntar fortfarande på att maten ska bli klar. JAAAAAAAAAAAAG VILLL HA MAAAAAAAAAAAT NUUUUUUUUUUUUU :D


Som vanligt så är det bara att klicka på bilderna för att se dom större!


// Penny & Rosie

Tittar på reprisen av talang

Vi blev trötta på att sola så vi gick in och tittade på Finalen av Talang 2008. Repris såklart :) De va den där lilla as duktiga tjejen som sjöng som vann.
Jag och Penny sitter och väntar på maten. Det skall grillas ;) muuuummms
Får se vad vi ska hitta på nu, Nichole gick hem för ganska så länge sen, så nu e det bara jag och Penny
skriver mer sen


//Rosie

rise and shine






God morgon? :
Kan man säga det när klockan nästan är 11? aja
Vi sitter och käkar frukost nu, Ellinor och Elina drog ganska tidigt.
Vi har nyss solat men tog en paus för det är så sjukt varmt ute.
Igår träffade vi Emelie och Co en snabbis. Det var inte så livat :P Vi tänkte dra vidare till Järfälla men isåg sen att alla bussar och tåg slutade gå och då skulle vi inte kunna ta oss nånstans. Men i allafall när vi skulle hem från stureby och svedmyra så hade bussen slutat gå. Så vi fick GÅ!!!. Vi försökte ragga upp några skåningar och tigga lift. Men dom var dryga och körde oss bara typ 200 meter. Sen gick vi ännu mer och tillslut när vi var as nära älvsjö så tog vi en taxi. Det satt redan en kille i men han fick hoppa av haha :P Vi blev typ bästisar med taxichaffören som hette Amir haha. Han lärde oss också att hans namn betydde prins. Men han var jätte trevlig och vi fick åka billigare. Hannah och Julia gick hem till Julia och vi drog vidare hem. Sen från älvsjö gick vi halva vägen sen kom 144:an och vi blev överlyckliga och hoppade på och åkte hem till Rosanna. Där slaggade vi i hennes stuga. Och vaknade imorse av att det var 10000 grader varmt där inne. Så vi tog av oss till underkläder och la oss och solade istället.

Och nu sitter vi här  ;) SItter och tänker på att vattenmelon inte skulle sitta helt fel i den här schtek heta värmen.


// R, P, N

RSS 2.0