Nyss ute

Klicka f�r att st�nga bilden


(Bilden är tagen innan sommarlovet!)


Hej hej, kom precis hem från att ha varit ute och åkt moppe med Nicky :) det var jätte kul att äntligen rå träffa den satans kvinnan som varit borta hela sommarlovet :P I allafall tog vi en klassisk moppetur och satte oss vi vårat ställe nere vid lånkan och pratade :) Sen blev vi hungriga och drog till donken ;)

By the way så har jag och Nichole typ tagit över bloggen hahahaha :P

//Rosie


SAKNAR ALLA TJEJERNA!<3

Hemma igen




Hej hej

Kom hem från Simone för ett tag sen, har precis ätit också. Igår var jag med Simone, vi pratade massa italien minnen, pratade framtidsplaner och tittade på tv och bara hade det trevligt :) Något som dock inte var lika trevligt var när polisen försökte ta oss för värsta lilla skit saken :S jävla mespolis, dom har inget bättre för sig så dom mste lägga sig i hela tiden. Men det är alltid lika kul att umgås med Mooonie. Aja nu tittar jag på Fresh prince of bel air. Ska fortsätta titta nu. Ska troligen träffa Nichole iväll om hon orkar ;)

puss // R


sämsta humöret ever

idag äre en dålig dag för mig, varför vet jag inte . men är på sämsta humöret , har inte lust med nått. Orkar inte ens prata med min mamma , inte  nån annan heller  för den delen. vaknade halv fyra idag, så har typ sovit bort halva dagen.
sen glott på tv och sen kom min syster hem från stockholm, där hon och hennes kille har vart idag.
skulle fixat hennes hårförlänging ikväll, men ingen av oss orkar så får väl fixa det imorn.
tusen saker som ska fixas imorn innan jag åker ju, och jag som hade tänkt åka hem tidigt. lovar kommer inte komma hem förrens vid 6-7 på kvällen säkert. åååh.


nej ska inte klaga mer nu , det är ju fan sommarlov fortfarande så ska ej klaga ju !
Puss på er / Nickyy

Min vän är en lyckoshora!


Japp nu sitter jag inne på msn och pratar med Nichole och vet ni vad hon är?

Rosanna:- Nichole din jävla lyckoshora!

Sååå ja Nichole du vet vad jag sa om att inte skryta om din nya titel? :) Miss you baby


BIG love //Rosie

godnatt

Tjoooooohooooooo!

sitter här och har sjukt tråkigt,är inte det minsta trött heller så kan inte sova precis.
men som tur är så är rosie inne på msn , så har nån att snacka med iallafall :)
saknar henne fan :( har inte träffats på aaaaaaas länge nu ,men i veckan så ska vi ses hoppas jag!
då är jag tillbaka i älvsjö ju!

har verkligen ingeting att skriva om , har typ tagit mig 15 minuter redan att skriva det jag skrivit hittills,drygt.
 men ska inte uttråka er mer med mitt onödiga inlägg.
så vi säger godnatt Puss på er / nicky

Hahahaha Julia, Julia, Julia :D







Jag, Julia och Linda sitter i busskuren påväg hem från orienteringen

Julia får ett sms från en kille låt oss kalla honom "X" haha,

X- kan vi ses runt 9 ikväll efter min träning?



Julia:- men ååååååhhhh fan ne men va jobbigt, måste vi ses så sent det är skola imorn, fan ne men de går inte ne

Rosanna:- joo men kom igen va ska du säga liksom


Lååååååång stunds tystnad


Julia:- NUUUU KOM JAG PÅ! Jag kan INTE träffa honom idag kom jag på!

Rosanna:- Nehe dåra? va ska du göra?

Julia:- Jag ska göra hårinpackning ikväll (fullt allvarlig)

.......................


Rosanna:- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fyyy fan va dålig ursäkt fatta om du skulle säga det till honom. hårinpackning kan du liksom göra när som helst.

Julia:- Nej men nej "X" får vänta jag skulle faktiskt göra det ikväll när jag tvättar håret så de går inte

Hahaha Linda såg mest ut som ett frågetecken och undra va fan de va för fel på oss hahahahaha


Men JULIA JAG ÄLSKAR DIG SJUKT MYCKET I ALLAFALL BABY! :D din lilla ärta



Sa ju att ja visste massa roliga citat som vi har sagt, men ja kom ihåg den här just nu så tänkte skriva ner innan ja glömde igen haha :'D

Medans jag håller på så lägger ja in den här låten som är BÄST! bruden som sjunger den sjunger och gör låten bättre än orginalet... tycker jag i allafall :D



//R

<3




Japp nu blev man genast lite gladare. En kort konversation på msn är bättre än inget :) Men det fick mig också att sakna ännu mer :/  Jobbigt jobbigt JOBBIGT! sitter och lyssnar på våra Italien låtar också, ska ringa och prata med Simone I think. Hon kan alltid få mig på bättre humör och förstår precis allt (Love her 4 that<3) I allafall så saknar jag allt bara mer när jag tänker på det. Dom senaste dagarna har jag försökt se det från den ljusa sidan och försökt att inte tänka på det allt. Men nu kommer det tillbaka, hur mycket jag verkligen saknar ALLT! fuck också! pallar inte, samma visa varje år. Man tar alltid allt för givet. Sen när man kommer hem så fattar man hur sjuuuuukt jävla bra man hade det... Hatar mig själv för det.

//R

.

tjoohoo !

egentligen skulle jag åkt hem till sthlm idag, men stannar en natt till här i eskilstuna. är alldeles för seg för att åka hem idag.kom hem vid halv sju imorse, så blev inte så många timmars sömn inatt. nog om det!

sommarlovet börjar ju ta slut nu, traaaaagiskt fan ! det har ju gått sjukt fort med, känns som jag inte har hunnit göra ett piss ! och vi tjejer hade ju planerat så mycket i sommar, men inget har typ blivit av, inte träffat er alla tsm sen jag va i skolan  sist ju :/ men vi  alla får ses nån dag sen när alla kommit hem , innan skolan börjar tycker jag ! :) för jag saknar er allihopa sjuuuukt mycket <3

men nu måste jag kila, pusspuss / Nicky



avis!

Shit va jag är avis på den här tjejen. Hon verkar ha perfekta livet, hon reser som en dåre, festar, solar och bara njuter av livet. http://www.glife.se/nadinemperio är hennes blogg. Sååå där vill jag ha det när jag blir "stor" hahaha, ellerva man nu säger. Jag vill resa runt jätte mycket. Såååå snälla ge mig ditt liv


Det finns några ställen som jag verkligen vill åka till nån gång i livet och det är bland annat!



Ibiza




Miami



Las Vegas




Tokyo



Barcelona


Ja sen finns de ju massa andra men det här var bara några ;)


//R

MEDIAKÅT!



asså herre! Kan man vara mer mediakåt än BB. Jag blir fan as lack!!! Jag tror inte att det är många som har missat hennes lilla snyfthistoria om va som hände i Italien! Jag läste hennes blogg och hörde från media att något hade hänt henne i Italien, Ja tyckte as synd om henne först för när man läser hennes blogg så låter det HUR HEMSK SOM HELST! Hon får det att låta som att hon har blivit brutalt våldtagen, misshandlad och nästan mördad. Sen får man höra några dagar efter att hon fått två fingrar och ett rivsår i f*ttan. Vaaaa faaaan! Palla förstora upp grovt! Hon var på en klubb, säkert halv full, så var de nån som gjorde de. Sen ska hon ringa aftonbladet och få massa massa pengar för att berätta sin historia i media. Så vet hon självklart att allt det där gör att hon får mer besökare i hennes blogg! Fatta alla andra tjejer, som gått hem själva mitt i natten, kolsvart ute, går själva på en gata/skog what ever, sen bara kännt att nån tagit tag i dom, släpat iväg dom , våldtagit dom och misshandlat dom. Vissa har inte ens kommit tillbaka utan blivit mördade. Och dom som har "turen" att klara sig blir inte trodda, får inga pengar alls, mår skit hela livet ut och va fan får dom för det?!!! den kommer en jävla bloggerska och får sånn jävla uppmärksamhet för INGET om man gämnför. Seriöst! Gå på nrj in the park i kort kjol bella så ska du få se att de händer minst samma sak där haha. Blir bara sjukt sur att de blir sånnt jävla liv runt det där.! Hon lever och shit hennes lillarivsår läker så chilla galet!
 

Och ja alla blondinbella lovers tyck va fan ni vill för ni vet själva att de finns tusentals tjejer som har det såååååååååå mycket värre och inte får ett skit, alla som blir våldtagna sen dom var små barn av till och med sina egna pappor. Va fan får dom för det? Inte ett skit,

Så nu fick ja lätta på hjärtat :) skönt

//R


Till Nicky <3<3<3<3

Nichole här kommer VÅRA låtar :D Love you kom hem från Etuna nu!







 


 
//Rosie

<3


heeej !

Goddag :)

Har inte skrivit på länge nu , så kanske dags att skriva ett inlägg.
ser att rosanna skrivit duktigt mycket senaste dagarna iallafall :) nice !

Jag är fortfarande kvar här i eskilstuna. har inte hänt så jätte mycket precis.
mer än att jag varit i västerås med mamma en heldag och shoppat och gått runt där.
sen harjag  vart i nynäshams i fredags natt/lördagmorgon och hämta min syster och hennes pojkvän som kom med gotlandsbåten. sen igår va det chillkrök med johanna o hennes kompisar .

Nej nu måste jag kila, Puss på er /nickyyyyy



Veronica Maggio - Måndagsbarn



I Miss Malta!




Jag saknar dom galna utekvällarna i Malta :D alla dagarna som i stort sett såg precis likadana ut :D

guuu vad jag saknar att fixa oss, klä på oss, packa den lilla lilla lilla väskan proppfull med smink och en massa andra girlstuff. Sen ta bussen iväg till paceville, eller bara stå vid busshållsplatsen och inse att buss 67 alltid kommer att vägra att stanna och en börja gå dit istället. Sen dansa in på Empier och beställa in redbull/vodka brickan! Svepa den och glida vidare till Träbaren. Dansa som dårar tills klockan är mitt i natten... Sen VINGLA UT! hahaha försöka hitta pengar till bussen men inse att Sisela lyckats skrapa ihop alla små slantar till en Cisk ( öl ). ´Hitta några mynt. skit i bussen och köpa pizza istället hahaha. Gå med pizzabitarna och vingla hem. Den långa lång långa vägen hem. Sen få ryck och dra av oss klänningarna och hoppa i och nattbada. Simma lite och inte fatta att vattnet är kallt på grund av spriten i kroppen. Sen efter ett tag dra sig upp över den hårda och vassa kanten. Få lite små sår, sätta på sig klänningen och börja vingla mer, Kanske stanna till vid en automat och köpa mina och Julias favvochips :D Sen vingla resten av biten hem. Kliva och låta som elefanter i trapphuset. Fummla upp nycklarna, slänga upp dörren, säga hej till brorsan, krama ihjäl lilla hjälplösa Kitten haha. sen bara slänga sig i sängen och sova bort hela dagen efter :) Shiiiit va jag saknar det Julia :D

Julia fattar PRECIS va jag menar, XD Julia jag var fett tydlig så ja hoppas verkligen att du ser bilden framför dig nu hahaha




 Dont stop the music som spelades heeeeeeeeeeeela tiden i Malta :)



 Feel the rush! Stackars Julia jag sjöng bara just Feel the rush hela tiden ahahahaha XD terror



Även fast jag saknar Malta as mycket så är saknaden efter Malta inte ens i närheten av saknaden efter Italien :/ det är tufft att sakna saker. Hatar det! Sakna och sorg har jag kommit fram till är det värsta i hela världen! Tänk efter det är fan sant. Sorg och saknad ligger bakom allt jobbigt.

Aja

//Rosanna



hey you.

Hej alla älskling.

Jag hoppas ni alla mår underbart för det gör jag, lite nervös bara men det kommer jag till sen. Dom senaste dagarna har jag bara varit med familjen ute på Gålö o solat o badat, jätte mysigt. Träffade Rosanna en snabbis igår kväll innan det bar av till upplandsväsby. Tyckter verkligen att det är super mysigt att vara med henne hon är toppen!!!

Som sagt jag är lite nervös idag för att jag har en tid halv 5 hos en tatuerare som ska tatuera mig, HJÄÄLP!! jag är jätte rädd men men vill man vara fin får man lida pin. Hoppas den blir lika bra som jag har tänkt mig och hoppas alla ni andra också tycker det. Nej nu måste jag städa o packa imorgon åker vi familjen på en liten roudtrip ska förbi bl.a småland, göteborg och danmark så det ser jag verkligen fram emot. vi hörs mina hjärtan.

I looove you! / F

Låtar

Hej alla, Det blir mitt andra inlägg för dagen men känner att bloggen måste börja rulla igen så why not. Jag har precis pratat med mamma och pappa om en massa framtidsplaner och de som vi pratade om blev ja gverkligen taggad för. Plugga utomlands är min högsta önskan typ :) så hoppas att vi tar tag i det här nu. PÅ RIKTIGT, så att de inte bara blir en massa snack. Annars så sitter jag just nu och lyssnar på en massa bra klassiska låtar! Ni vet sånna låtar som verkligen är as fina och typ sånna som man lyssnade på när man var yngre. Tänkte lägga upp några :) Älskar gammla fina lugna låtar! Eller låtar som bara är allmäns klockrena :P tillexempel Lets get it on haha. Shit va jag och Simone lyssnade sönder den i Italien i år. I LOVE IT VARNING VARNING! Kunde inte hitta alla koderna till orginalmusikvideos, så de e bara tattar videos som folk har gjort själv hahaha men skit samma det är musiken ni ska lyssna på!!! Så njuuut nu :)



Water Runs Dry




Will Always Love you



Song For Mama



My All



Unbreak My Heart



If You Leave Me Now



Lets Get It On



Sexual Healing



African Queen



My Heart Will Go On


 

Everything´s gonna be alright



Hero


Bara för det så glömmer man bort typ hälften av alla bra låtar, Skriv om ja missade någon as bra XD

//R


Söndag

Hej hej

Tänkte skriva några rader eftersom att jag är sjukt uttråkad. Jag och min bror sitter och tittar på den sämsta filmen ever! Det skulle vara en läskig film. Tänk till och med jag som är assssssssss rädd för alla sånan filmer tycker bara att den här filmen är pinsam haha. Aja, förövrigt så har jag inte gjort så mycket idag. Ingen är hemma. Skulle till farmor men de blev inte så. Jag har ätit räksallad. Asså inte "räksallad" utan en sallad med räkor i :) Just det, tittade också på Click idag, Den gick påtv två gånger så såg den båda gångerna hahaha så roligt har jag det. Jag saknar Italien och jag saknar Simone. Känns bara sjukt att vara hemma. Jag har också pluggat en hel del italienska idag :) nu SKA jag lära mig!!! Jag ska också spara pengar så ja kan åka till Malta eller Italien i höst. Skulle vilja åka till Malta också. Festa sönder igen haha. As nice idag, pappa rensade i en låd och hittade ett brev som han skulle slänga. och i det låg det ett kort. Och av en reflex så öppnade han den fr att se vad det var och då stod det Glad Påsk Rosanna Önskar Nonna e Nonno. Hahaha det var ett bortglömt påsk-kort från farmor och farfar. Och i kortet låg 300:- så de va nice att få 300:- bara sådär :) det är ju aldrig helt fel. Well well det var väll dagens händelse



Nu ska jag gå och vila för jag har sjukt ont i halsen. Har en svullen knöl på vänster sida av halsen :S As jobbigt. Men men ja klarar mig alltid. Men jobbigt att bli sjuk nu

//Rosanna

H*rLördag

Jaaa precis som rubriken säger så har dagen varit piss tråkig!!!! Hatar att vara hemma kan aldrig säga det för många gånger. Idag har jag inte gjort ett skit. Jag vaknade kl 2, gick upp och åt lunch på en gång, Sen tittade jag på THE JANICE DICKINSON SHOW. Det var flera avsnitt på raken, Älskar när det är så, när man kan sitta en he dag och följa en hel serie. Sen så pratde jag och Nichole på msn och eftersom att vi inte setts eller pratat på telefon på tusen år så ringde hon så vi snackade. Pratade om Italien, och skolan, Usch va ja är otaggad för skolan. Och känner ja mig rätt så kommer jag att hoppa av så ja bryr mig inte så mycket faktiskt. Jag ska gå sam/ekonomi, jag har inget jobb som ja jätte gärna vill jobba med, jag har inga framtidsplanet förövrigt att ja vill flytta utomland och jobba. Liksom snälla sam/ekonomi hur många av dom alla som går det slutar med att jobba med det liksom? Säger bara det att gymnasiet är bulshit.
Sååå palla inte ens oroa mig för skiten. Nyss pratade jag med Sisela i Malta. Jag saknar henne GROVT mycket, och Emilio också för den delen. Om jag nu inte får med mig nån som ja kan åka till Italien med i höst så ska jag åka ner och hälsa på dom i Malta igen. Hade as kul sist.  Igår var det precis en månad sen ja kom hem från Malta. Känns som att det var ett år sen. Men helst av allt vill jag OFC åka ner till Italien, Riccione igen. Jag vet att jag har sagt det många många många gånger förut men nu säger jag det fan på RIKTIGT!!!! Jag ska lära mig Italienska nu. Ska plugga som fasen så att ja lär mig och kan flytta sen. Det vore GULD! Så fram med Italienskaböckerna nu, För nu ska jag gå och plugga.




Tjejer saknar er alla, SKRIV MER I BLOGGEN SÅ MAN VET VA ALLA GÖR :D<3


.

Tänkte skriva några rader. Jag har precis tvättar håret och tänkte föna och platta det. Shit va jag är trött på det asså. Ska kila ivägoch möta fillan och penny sen. Jag kan inte fatta att jag är hemma. Orkar inte ens tänka på det just nu men det är alt jag kan tänka på. Och veta hur mycket jag vill tillbaka. Känns som att man aldrig kommer att bli riktigt glad igen

// R























































Orkar inte skriva så la in några bilder.


Hemma igen! HATAR DET!

Jahapp, nu kom man åter igen ehm till ingenting! Fy faaaan va ja hatar det hät och detta land. Efter en vecka i underbara i Italien med en massa underbara människor så känns det här som skit. Vet inte hur jag ska förklara det är bara Simone som kommer att förstå :P Men vill försöka berätta för er andra tjejer sen. Men Simone kommer fatta PRECIS vad jag menar :)

Ska lägga upp massa bilder men kan inte göra de nu, min dator e fortfarande cp, och vill inte ladda upp korten på den här datorn puss

nu ska jag lyssna på sorgsen musik // Rosie


Eskilstuna

Hello !

Igår åkte jag ifrån stockholm igen, hade bara vart hemma i 5 dagar men tyckte det var dags att åka till mamma en sväng.
Så nu är jag i eskilstuna, ska va här i två veckor.  Får se vad jag ska hitta på. Min syster från småland ska komma hit och hälsa på, henne har jag inte träffat på ett år säkert. sen kommer min bror också hit . så nästan hela familjen blir samlad här hos mamma ;)  Ikväll blir det till att sola solarium & film med min mami !

I helgen har jag även gått på bio med Penny, vi såg Jiddra inte med Zohan .Den va faktiskt riktigt bra !
Men nu måste jaggå, Puss / Nicky  

dålig uppdatering tjejer

Hejsan babes.

vi har väldigt dålig uppdatering på våran blogg må jag säga illa av oss allihopa.

Själv har jag inte gjort någonting speciellt som senaste dagarna utan mest bara tagit det lugnt o jobbar lite o så.

Imorgon drar jag iväg till landet o blir borta tills fredag ska bli jätte skönt.  jag saknar er mina tjejer jätte mycket.



Vi hörs alihopa när jag kommer hem igen love u all<3 / F


<3


 
Världens Sötaste Låt, Kan inte hjälpa det, men jag älskar den :D hahaha

Raderad



Jag tog precis ett stort steg in i vuxenlivet. Hahaha nej ja skoja. Men jag raderade nyss min playahead. Har haft den fett länge. Men kände att sidan börjar suga riktigt hårt och alla slutar vara inne så det är ingen mening att ha ett konto där :) Man får väll nöja sig med facebook. Så nu finns inte Rosi-e@ pa längre ;)

//Rosanna

Om Måndag, Tisdag och nu tydligen Onsdag!

Klockan är nu över 00:00 so I guess its Onsdag :D Det vill säga att ja åker inatt, ja asså inte NU utan vi åker till flygplatsen Onsdag natt. Så om typ 20 timmar bär det av :) Kan inte fatta! Helt sjukt. Men ska inte terra er mera med mitt prat om det haha. I Måndags träffade jag Simone. Vi möttes upp i Teckniska sen åkte vi in till stan och shoppade lite innan resan. Jag köpte tre par skor. Och självkart skulle jag envisas med att ta 36 för att 37 var lite lite för stora. Och resultatet blev skavsår och för små skor XD men skit samma! Ett par var perfekta :D Sånna där skor som man bara sticker in foten i. Som tofflor typ, vita med lite håliga mönster på. Jätte söta och var verkligen sommarskor.
Simone köpte en bikiniöverdel och sen så köpte jag smink till mamma. Efter det gick vi och åt. Donken as always.

Sen gick vi hem och tog det lugnt, chillade, sen gick vi ut igen och då började det spöregna. Blev sjukt blöt. Och mitt hår blev till en affroboll. Ni vet när man har hårspray? och så regnar det? så blir hårsprayen blöt och sen torkar det. Det är ILLA! man ser ut som skit då, + att mitt hår blev as lokigt hahaha. Inte så snyggt men va gör man? Jag och Simone bunkrade upp med mackor, filtar och en massa plastpåsar och paraplyer. Sen gick vi ut i regnet och satte oss på hennes gård. Det var jätte mysigt att bara sitta där och lyssna på regnet och prata. Sen slutade det regna och då blev det ännu mysigare. Vi satt ute nästan hela natten, bara pratade om allt verkligen allt. Det är skönt att bara prata ibland. Och också lyssna. Det var verkligen skönt. Sen så gick vi upp och tittade på " Jersey Girl". Hade inte sett den innan, det var verkligen en as söt film. Sorglig som fasen med så fin :) + att snygga Ben Affleck var med i den haha :D och också Jennifer Lopez. Så för er som inte har sett den... SE DEN! Och efter det började vi kolla på "Nothing Hill". Men vi var för trötta och somnade efter bara en liten stund. Så på morgonen satte vi på den och kollade klart på den. Inte min favvo film dock. Tycker att det är ganska så halv sugig haha. Sen hjälpte jag Simone att packa. Hon packade ner kläder som om vi skulle flytta och vara borta i flera år haha. Vi är bara borta i en vecka. Men kläder är alltid bra, att ha mycket att välja mellan. Sen lagade vi nudlar och satte oss och kollade på " Sex And The City" inte filmen utan boxen. Det var mysigt att vi hade riktiga film dagar :D








Simone är galet Sex And The City freak! Själv tycker ja att de e helt ok, går att titta på liksom :D inte så mycket meränså XD

Aja ska fixa en massa tråki nu, lär ju inte kunna sova i allafall // Rosie
SAKNAR MINA FLICKS!!!! SKA FÖRSÖKA TRÄFFA DOM IMORN INNAN VI ÅKER <3 MISS YOU GIRLS!

hemma

Herrejävlar va skönt det var att komma hem igår, även om mitt rum såg /ser förjävligt ut och att jag knappt fick röra min egna data för min bror höll på och fixade nått skit.
 Det första jag gjorde när jag kom hem  va att laga mat såklart! för jag va sjukligt hungrig efter tågresan hem kan jag lova er.. sen kollade jag och min bror på halva Morgan Pålsson filmen sen somnade jag direkt.

Idag blir det till att träffa min kusin en stund kanske, ifall jag mår bättre.
Känner mig ganska så död just nu, ont i magen har jag också. och ryggen har vart förjävlig i tre dagar nu och vill inte ge sig. känner mig som en kärring. men men , det blir väl bättre mot kvällen får jag hoppas. då blir det iaf allsång med brudarna.  Puss på er / nickyyyyyyyy

Hahaha

Okej är bara tvungen att lägga in dom här från http://www.tjuvlyssnat.se/ , shit va folk kan vara korkade ibland.




Pressbyrå vid Centralen, Stockholm

En kvinna ~65 ska handla av killen ~20 som står i kassan.
Tanten: Ursäkta att jag är lite hes...
Killen: Nej men det gör ingenting!
Tanten (surt): NÄ! Men det är ju jobbigt för mig, FATTAR DU VÄL?!

Utanför Mariatorgets t-station, Stockholm

En mamma och hennes unge ~3 går nedför gatan. Barnet är uppenbart argt.
Mamman (förtvivlat): Men du kan ju inte bli arg på mig för att glassen hade fel färg!


( den ovanför med glassen var as gullig :D )

Ett gäng tjejer ~15 går på bussen. De hittar en gammal Veckorevyn och börjar bläddra igenom den.
Tjej 1: Oh shit, kolla! (visar alla en bild på Nicole Richie som joggar på stranden)
Tjej 2: Oj! Men alltså hon är ju undernärd som fan.
Tjej 3: Men hon har ju en liten kula på magen.
Tjej 2: Ja men det är ju bara för att hon är undernärd, det får barn i Afrika också.
Tjej 1 (trött): Nej det är för att hon är gravid.


Ica Kvantum, Bålsta

En kvinna är och handlar med sin dotter ~4 som försöker få tillåtelse till att köpa godis på en vardag.
Dottern: Kan jag få den här då?
Mamman: Nej.
Dottern: Men... om jag tjatar då?


Utanför Coop Konsum Avenyn, Göteborg

Kille 1 ~25 (till kille 2 ~25): Men vadå... Du fick ju låna min cykel! Klart att jag ska få låna din flickvän!


 
Illa tjejer Illa. Hahaha fan va ja garvade. as pinsamt för dom asså XD!

Linje 114, Jönköping

Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full.


Sjukhus, Härnösand

En mamma och pappa ~40 kommer in i väntrummet med en dotter ~6.
Mamman (till dottern): Hur många mål ska du göra ikväll nu då?
Dottern: Vi ska göra 16 mål!
Mamman: Ja, det är ju bra. Men hur många mål ska DU göra?
Pappan: Hur många gånger ska du träffa bollen? Vi börjar så...

Buss från Umeå till Örnsköldsvik

Två tjejer ~5 och ~7 kollar på filmen som visas på bussen.
Tjej ~5: Vad är testiklar för någonting?
Tjej ~7: Men dummer! Såna där som myror har på huvudet, du vet.
Tjej ~5: Ja just! Jag hade faktiskt bara glömt.



:D

på väg heeeeeeem mot sthlm imorn

Hejhopp!

Idag har jag och cilla vart i vinslöv, sov där inatt och sen åkte vi hem . och chilla galet hos henne en stund., sen drog jag hem till josefin och käka middag med henne. och så drog vi till cilla igen och va där i typ en timme, sprang upp till macken och köpte godis/läsk och allt sånnt . sen hem och glo på tv och chilla .

imorn ska jag hem till älvsjö igen, ska bli sjukt skönt att komma hem till mitt  hus och kunna sova i min egna sääng!
men sen på torsdag eller fredag, så drar jag igen. till eskilstuna , blir typ borta två eller tre veckor tror jag !
skönt ska dt blir, få träffa mamma igen och min syster från småland kommer också och hälsar på ! :)
men fan hinner aldrig träffa mina tjejer känns det som :/ men tisdag,allsång elr vad säger ni brudar?


/  Nicky

Jennifer kom hem!

Jag saknar Jennifer! Har inte träffat henne på as länge nu. Hon åkte till och med innan Nichole :( Hon och Nichole kommer hem imorn men då är jag inte hemma :/



Bild¨på mig och penny från skoltoan. Jennifer hahaha fan va sjuka i huvet vi var den dagen :D Du farrat precis vad jag menar.

Klicka f�r att st�nga bilden

Söta Jennifer :D



Ellinor som BIG Mama och Jennifer i skolan när vi hade maskerad.



Här är Jennifer utan smink dåra. och när hon inte har rakat sig. För er som inte vet så brukar jag kalla henne för Chewbacca för dom är så lika ;)

Jag sitter just nu och kollar igenom alla våra gamla inlägg. Ganska kul att läsa :) Då man satt och väntade på sommarlov och innan när man stressade för balen och när vi precis hade bokat till Malta :D Och nu är allt det redan förbi. Ganska sorgligt, Men va gör man? Man får njuta av sakerna för stunden och sen skratta åt minnen.

//Rosanna


:)

Hittade av en slump precis en gullig sida. Dom har massa söta saker :) Kolla dom här tvålarna tillexempel, dom ser ut som små glassar. As söta, vill ha dom!





Söndag

Hola

Idag är det Söndag, har inte skrivit på några dagar nu. Såtänkte göra en liten update. Gårdagen och dagen innan det har jag varit med Felicia. Chillat kollat på film och tv, pratat och bara haft det mysigt. Så det var kul att i allafall hon var hemma och räddade mina dagar :D Vi har också lyssnat sönder låten Bag in da box. Hahahaha sjukaste låten men den är ganska rolig. "Var är boxen?" "Där är boxen".

Idag har jag tagit det lugnt. Ska vila upp mignu innan Italien. Joo just det. Emelie ringde mig från Italien idag :D Hon bodde dock inte lika nära dit ja ska som vi trodde. Men det får lösa sig. Ses vi inte där nere så får vi ses när jag kommer hem den 24:e. Hon sa att det var toppen väder och allt var bra :) Längtar galet. Efter det samtalet så gick jag och tog ett långt bad, sen så grillade mamma och pappa på altanen så jag gick ut och åt. Och nu sitter jag här och skriver. Man hinner inte göra så mycket om dagarna för jag vaknar så sent. Jag har vänt totalt på dygnet men lyckas inte vända tillbaka det :S Sen jag kom hem från Malta så har jag gått och lagt mig 4-5 på morgonen och gått upp 2-3 på dagen. INTE bra. I Italien vägrar jag sova bort dagarna.

Imorn får ja gå upp tidigt i allafall för jag ska in till stan möta älsklings Simone och shoppa lite innan Italien. Hon ska bland annat köpa en bikini och jag ska köpa skor. Bara några ballerina eller så för alla mina är trasiga. Men så går de när man köper billiga skit skor från din sko :P Men de gör inget. dom e billiga, och dom har fina ballerina.
Sen ska vi sova hos henne, får se va vi kommer göra på kvällen.

Jag kom precis på att jag måste börja packa :S Har inte packat ett skit. Men håller på att tvätta ALLA mina kläder. Har slängt ner allt i tvättstugan. Ska snart gå ner och hämta resväskan som jag hade i Malta. Känns as sjutk att packa igen :P Det känns som att det var nyss jag packade till Malta, Men det var nästan en månad sen. Shit snart är sommarlovet slut :O Har galen ångest. Har ingen aning om hur allt kommer att gå sen. Men man får njuta av det sista. Efter Italien så ska jag försöka göra så mycket som möjligt med mina tjejer. Vi ska ju som sagt tälta och sånnt. Vi kanske ska på Allsång på Tisdag men vet inte hur det blir med den saken. Lite tråkigt att åka iväg nu för Fillan ska vara själv hemma och tänkte ta dit lite folk.Vill inte missa något roligt. Men men. :) Ska ju inte klaga när an får åka iväg, så missuppfatta mig inte :) Men typiskt att allt ska hända när man åker, frö såfort man är hemma är det as tråkigt hemma.

Aja ska försöka packa lite nu ;)

Peace and Love // Rosie


Hello you.

Hej allihopa.

Äntligen skriver jag igen roligt va ? :)

Just nu sitter jag hemma i min soffa, Rosanna kom precis förbi. Läste precis inlägget Rosanna skrev tidigare idag, reta mig inte jag visste faktiskt inte men nu vet jag så de e bra :).

Vi sitter här förväntansfulla på att Nils (blondinbellas pojkväns) blogg ska funka haha får vi se hur den är och vad blondinbella säger det blir roligt.

Bara en chill kväll för ikväll förhoppningsvis går det något bra på TV.

Juste jag har precis lärt känna 2 nya tjej vänner, jätte trevliga från Norrtälje, så där blir de fest dom närmsta dagarna väldigt roligt ska det bli.

Nu ska jag mysa med Rosanna vi höööörs. PPPUUUUSS // fellan

skåneeeeeeeee

just nu är jaghos cilla, vi ska fixa oss och sen åka till stan för att gå på nån resturang och käka med hennes familj. mysmys. sen efter det blir det till att kröka och fira min födelsedag(som är idag :D )!

men nu måste jag kila, ses snart brudar kommer hem på mååndag ! Puussss puss /nickyy

:D

Make up is a girls best friend!

Rosanna:- Ibland när man typ har värsta bad hairday eller sminket bara blir fel, då sabbar det verkligen morgonen. Då pallar man inte ens stressa till skolan.

Julia:- Aaa precis

Rosanna:- Det är verkligen as jobbigt


liten paus


Julia:- En gång gick jag inte till skolan för att mitt solpuder var slut.


Låååång tystnad!


Rosanna:- Ehmn okej de där var ju bara sjukt. Vet du hur jävla blåst du just lät hahaha :P

Julia:- Joo ja hörde de själv asså haha xD










Fillan jag måste bara ta den här för det är ditt roligaste citat ever haha :D


Vi sitter i syslöjden och arbetar då vi sätter på radion och låten med Akon och Michael Jacksson spelas.

Rosanna:- Det är fan sjukt att Michael Jacksson är svart från början. Det tänker man inte på, det är as sjukt.

Felicia står som ett frågetecken innan hon öppnar munnen :D

Felicia:- Va vadå svart?

Rosanna:-Ja asså färgad/mulatt, de är helt sjukt att han har gjort sig vit liksom.

Felicia:-Vaaa vadå gjort sig vit?!

Rosanna:- Jaa han är ju neger, han har ju blekt sig på nått sjukt sätt. Visste du inte det?:O

Felicia:- Va neeej? skojar du?

Rosanna:- Men åååååhh :O :P

Hahaha det är typ det första man lär sig efter att man har lärt sig säga mamma :P Ne inte riktigt men de va kul :) Felicia :D<3




Det ser verkligen inte ut som samma person. men Felicia här har du honom :D



Asså jag vet att vi har typ 1000 as roliga citat till men kommer verkligen inte på några nu, ska skriva dom nån gång sen. När min riktiga dator funkar igen. Jag har en bärbar dator och laddaren till den har gått sönder så kan inte använda den. Sitter på en apple dator nu och fattar inte riktigt hur den funkar :P Så jag läääääängtar tills min laddare kommer;)

//R







!!!!!




Nu tycker jag att Nichole och Jennifer får ta och komma hem från dumma skåne!!! Det är sjukt tråkigt att vara själv hemma i en vecka :s

//Eran Rosie

tre dagar i skåneland

Heeej på er !

nu är jag i skåne (kristianstad) !
har inte gjort så jätte mycket precis , kom ju ner i måndagskväll , så vi gick på stan hela kvällen träffade lite folk.
sen tisdagen blev inte till stan på dagen sola och så träffa jag penny faktiskt :)
sen blev det in till stan på kvällen med, träffade massa folk då med.

och nu idag blir det till att va hundvakt på dagen och sen krök på kvällen !

saknar er poooooooooooosh <33


PUSSPÅER!
/nicky


TRÅKIGT!

Shit va jag har haft tråkigt idag! Sovit bort hela dagen sen bara kollat på tv och nördat vi datorn. SAKNAR MINA TJEJER! As tråkigt att alla är på olika håll :/ Och vi missar alltid varandra precis. Nichole åkte igår och blir borta en hel vecka :( Penny kommer hem på Fredag SAKNAR HENNE! Emelie drog till Italien idag och nblir borta två veckor. Och Fillan borde vara hemma i think. Hon och jag får väll hitta på något nån dag :D Vi tjejer tänkte i allafall att vi skulle åka och tälta nånstans sen i slutet av Juli eller så när alla är hemma. Men vi vet dock inte vart vi ska,. Nån som vet nå mysig / kul ställe där man kan tälta?:) vi tänkte åka iväg liksom. Men de e roligt att vara på något ställe där det är mycket folk och så :)
Vi får se vart vi hamnar. När Penny kommer hem från skåne så skall det svinas och festas! Jag är sjukt partysugen i och med att jag bara suttit hemma hela veckan typ :S Varit lite med Nichole :D. Men annars bara segat. Om typ 8 dagar åker jag till ITALIA :D! WOOOOOHOOO. Kommer att bli GALET KUL! åker dit varje år och blir ALDRIG trött på det :) Skönt att komma iväg igen. Saknar Malta sjukt mycket. Men Italien kommer att vara mycket roligare. För INGET slår Italien. Ska steka i solen och bli as brun eftersom att ja blev besviken efter Malta. Trodde att ja skulle bli mycket mycket mycket brunare. Men nu har ja redan en helt ok solbränna så ja ska bara bygga på den :D

Lägger in min och Simones Nr 1 Italien låt :D Shit va vi lyssnade på den i Italien. Deb gick på MTV hela tiden och såfort den kom så rusade vi ut till Tv:n va vi än höll på med haha. Saknar det grovt.





Riccione here we come!

//R

mot skåne




Hejhopp !

Imorgon drar jag till mitt kära "hemland" skåne , ska vara där en vecka. ska bli nice ! träffa mina älsklingar , som jag saknat dom ! annars så sov jag hos rosie inatt , vi glodde på film och träffa fillan en snabbis bara.

nej nu måste jag packa, ska ju träffa mina kära tjejer ikväll innan jag åker också så har lite bråttom nu.
PUSS /NICKYYY

:D

Hej alla, Jaaa vet att vi inte hunnit skriva så mkt nu på sommarlovet. Och orkar inte riktigt skriva så långt inlägg nu så ja lägger upp en massa bilder istället. En hel den bilder från dagarna nu i veckan :) So here we goo.



































Dagen efter vid Lånkan :)
















// Rosanna


badat i långsjön

ikväll så har jag och rosie badat i långsjön , de ni ;)  va faktiskt ganska varmt men sjukt äckligt vatten !
sen blev det bara massa runder med moppen, vetifan vart nånstans vi åkt ikväll förutom kungenskurva . där vi hamnade tillslut. köpte en glass och sen åkte vi hem igen. och nu sitter jag här och ruttnar . ska väl snart sova så jag vaknar tidigt imorgon!  Puss på er/ nicky

hejdå

Hejdå mina älsklingar! Nu åker jag till Skåne och ska vara där i ca en vecka..
De ska bli jätte kul fast ändå inte för jag vill inte lämna mina älsklingar här hemma...
men men måste dra nu ha det så bra :)
 pusspuss // eran PENNY <3<3<3<3


  


Hej då 9T3!



Kan verkligen inte fatta att det där var våran sista dag i högstadiet. Kommer att sakna er klassen, har många minnen tillsammans med er. Men vi kommer att hålla kontakten i allafall tjejer det lovar jag er. Jahapp det är väll bara att hoppas på att gymnasiet går bra. Och SNÄLLA åt det gå fort fram till studenten! :)

<3

RSS 2.0