10 JUNI

Jahapp, nu var det ett tag sen man skrev. Idag är det den 10 Juni och vi hade skolavslutning. Och igår hade vi Bal, så det var det som låg bakom att vi inte har hunnit blogga. Igår var vi som sagt på balen i skolan. Det var kul och alla var fina. Men det var som jag trodde ganska överskattat för sååååååå kul var de inte. Men det var mysigt att få umgås med tjejerna lite extra. Vi åt god mat och det var också en komiker där. Synd bara att dom hade hyrt Sveriges sämsta ROCKBAND! HUR F*N tänker man då? ROCKBAND!!! PÅ BALEN! de gick ju inte att dansa till deras lugna rocklåtar från 80-talet :S Så det sög, men men de va helt ok ;)

Här kommer lite bilder som vi tog igår



Julia, Rosanna och Jennifer



När vi väntade på maten



Olivia var lika söt som vanligt :D



Fillan :)



Rosanna, Julia och Jennifer



Julia och Rosanna



Emelie och Jennifer



Posh <3 Synd bara att Nicky inte var med :/



Posh<3

Och idag hade vi skolavslutning :/ i vanliga fall är mas as glad och vill bara rusa ut. Men idag rann tårarna. Vi ska börja nya skolor och alla ska gå olika klasser :( HUR ska man klara sig utan sina flicks? Det är ju som som får än att orka få till skolan även dom dagarna då man är as trött och allt känns meningslöst. Gå in i skolan och mötas av deras leenden. När tårarna rann och låten Im Yours spelades så gjorde det bara ont. Det är VÅRAN låt tjejer. Har tusen underbara minnen till den låten. Åh va ja kommer att sakna våra stunder bakom "busken" och alla våra sjuka lektioner med alla olika vikarier :D Älskar verkligen er tjejer. Och hoppas att det vi har verkligen är evig vänskap. För ett liv utan er vore sjukt tråkigt <3


Bilder från våran frukost idag innan vi gick till skolan. Hennes snälla syster hade bakat pannkakstårta åt oss. Med ROSA pannkakor :D coolt va?



Bordet



Usch bilden blev inge bra på mig, men bjuder på den för den blev fin på dom andra :)

Ikväll ska vi troligen ner till lånkan och så runt om i Älvsjö. Men ska bara bli chill för min del. Inge röjj innan söndag då vi åker till Malta.

puss puss // Rosie


Kommentarer
Postat av: diana

lääckra bilder,

kolla in min blogg ;)

2008-06-12 @ 14:26:51
URL: http://dianaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0